Haberler
Güncelleme:

Bodrum'da ünlü markaların avukatları ile imitasyon ürün satan esnaf arasında gerginlik

Bodrum'da, ünlü markaların avukatları, imitasyon ürünlerin satışının yapıldığı dükkanlara işlem yapmak istedi. Mağdur edildiklerini öne süren esnaf, işlem yapan avukatlara engel olmaya çalışınca gerginlik yaşandı. Polisin müdahale ettiği olay, firma avukatı ve işletme sahiplerinin uzlaşması sonucu son buldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

bilenkişi:

hiçbir vasıfı olmayan asalakların işidir imitasyon sahteciliği. acımıycan bu tiplere. . . at hırsızı tipli zaten çoğu

14
3
yanıtYanıtla
can:

her avukat bir degil avukatim beni hem dövdü hem iftira atti sigorta sirketni dolandirdi firma alianz her sey eskidendi simdi kötülük yapannin yanina kar kaliyor sucsuzdum param yoktu yeni avukat tutamadim allahin adaletine sigindim bekliyorum

5
1
yanıtYanıtla
Avukat:

Avukat işini yapıyor, imitasyon yaparsan gerekeni yapar :)

2
0
yanıtYanıtla
Esnaf:

Rahat bırakın esnafı kan emiciler sizi

1
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Her taraf yillarca sahte mal satiyor. Sahte seyler satacaginiza, orijinal kendi desen ve kendi markanizi yapsaniz olmazmi? Turist zaten eskisi gibi imitasyon mal almiyor. Cunku artik avrupada daha ucuz imitasyon. Bence ozumuze donelim ve kendi urettigimiz desenledigimiz orijinal mallar satalim!

1
0
yanıtYanıtla
adil:

Yanlış olan hangisi markayım diye 5 liraya mal ettiğini ürünü 5 bin liraya satmak mı aynı ürünü uygun fiyata satmak mı ?

0
1
yanıtYanıtla
Hey:

Siz once helal ile harami öğrenin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title