Haberler

Bodrum'da Sahillerde Yoğunluk Oluştu

Bodrum'da 18 dereceyi bulan sıcaklığı fırsat bilen vatandaşlar, sahillerde yoğunluk oluşturdu, bazıları da denize girdi.

Bodrum'da 18 dereceyi bulan sıcaklığı fırsat bilen vatandaşlar, sahillerde yoğunluk oluşturdu, bazıları da denize girdi.

AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 18 derece ölçüldü. Güneşi ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, Kumbahçe, Paşatarlası ve Bitez sahillerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

Bazı vatandaşlar arkadaşlarıyla kafe ve restoranlarda oturup sohbet ederken, bazıları ise Bodrum Kalesi açıklarında denize girmeyi tercih etti. Bazı çocuklar da sahil kenarında kumla oynayıp keyifli bir gün geçirdi.

Güneşli havada Kumbahçe plajındaki bir kafede arkadaşıyla dinlenen Berin Ecevit Yılmazcan, Bodrum'da yaşadığını belirterek, "Burası çok güzel. Doğası güzel, oksijeni bol. Bugün de burada keyifli bir gün geçiriyoruz" dedi.

Senem Dağoğlu ise doğuda havanın oldukça soğuk olduğunu dile getirerek,

"Cennete yaşıyoruz, Bodrum çok keyifli. Allah diğer bölgelerde olanların yardımcısı olsun. Burada yaşadığımız için çok şanslıyız" diye konuştu.

Muhabir: Ali Ballı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Bitez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title