Haberler

Bodrum'da Lodos Etkili Oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde şiddetli lodos rüzgarı etkili olurken, sahildeki restoran ve bazı otellerin alt katları dev dalgaların etkisi altında kaldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde şiddetli lodos rüzgarı etkili olurken, sahildeki restoran ve bazı otellerin alt katları dev dalgaların etkisi altında kaldı. Küçük balıkçı kayıkları bağlı bulundukları yerde dalgalara yenik düşerek battı. Kentte sabah saatlerinden itibaren şiddetli lodos etkili oldu. Akşam attıkları ağları toplamaya giden balıkçı tekneleri, sabah Turgutreis Limanına güçlükle dönebildi. Liman dışında bağlı bulunan küçük amatör balıkçı kayıkları ise su alarak battı. Güllük'ten İsrail'e kuru yük götüren gemiler, Bodrum koylarına sığınmak zorunda kaldı. Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet'te dev dalgalar taşkın yarattı. Sahildeki bazı restoran ve evlerde su baskını oldu. Açık denizde dalga yüksekliğinin 4-5 metreye yükselmesi nedeniyle sahil güvenlik ve Liman Başkanlığı denizcilere ve balıkçılara sık sık uyarı yaparak limandan çıkılmamasını istedi.

Bodrum'da akşam saatlerinde şiddetli fırtına ile birlikte sağanak yağış geleceği duyuruları yapılarak tedbir alınması istendi. Özellikle sürücüler, dere yataklarına araçlarını park etmemeleri konusunda uyarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutreis Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title