Haberler

Bodrum'da 'Kadın ve Çiçekler' Defilesi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, moda tasarımcısı Ayşe Gedikoğlu, otantik ve güncel kıyafetlerden oluşan tasarımlarını 'Kadın ve Çiçekler' adını verdiği defile ile tanıttı.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, moda tasarımcısı Ayşe Gedikoğlu, otantik ve güncel kıyafetlerden oluşan tasarımlarını 'Kadın ve Çiçekler' adını verdiği defile ile tanıttı. Defilede 15 amatör manken yer aldı.

Moda tasarımcısı Ayşe Gedikoğlu 'Kadın ve Çiçekler' temasıyla hazırladığı 2018 Yaz tasarımlarını dün akşam Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde düzenlenen defile ile tanıttı. Gedikoğlu'nun 'kadınların birer çiçek olmasından' yola çıkarak hazırladığı 85 parça kıyafet, defilede yer aldı. Özlem Ersoy, Nilgün Akı, Funda Öncü, Gözde Demiral, Selda Can, Alena, Elif Olgaç, Perihan Öztabak Özelbey, Özge Tezer, Çınla Gedikoğlu, Cansın Yunt, Nergis Oğuz'un tanıttığı kıyafetler, beğeni topladı. Pamuklu ve ipek kumaşlarla hazırlanan kıyafetleri mankenlerin yanı sıra tiyatro oyuncusu Oya İnci de taşıdı.

Kadının yaşadığı zorlukların ve kadın şiddetinin arttığı bir ortamda her bir kadının bir çiçek kadar güzel olduğunu vurgulamak istediğini belirten Gedikoğlu, her kadının rengiyle, ışığıyla, güzelliğiyle de bu dünyayı aydınlatmaya devam edeceğini belirtti.  Gedikoğlu, "Kadının aynı zamanda narin bir çiçek olmasının yanında dişiliğini ve doğurganlığını da vurgulamak istedik. 15 mankenimiz var. Bu sene biraz daha güncel ve otantik kıyafetlerimizi öne çıkardık. Anne, kız, anneanne, torun kıyafetlerimiz için 4 neslin bir arada giyebileceği kıyafetler hazırladık" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Bodrum Muğla Moda Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title