Haberler

Bodrum'da İftar Keyfi

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık belde Belediyesine ait iftar çadırında her sene düzenli olarak iftar yemekleri veriliyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık belde Belediyesine ait iftar çadırında her sene düzenli olarak iftar yemekleri veriliyor.

Yaklaşık 5 yüz kişinin toplandığı iftar yemeğine ev sahipliği yapan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ve Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi' yi ağırladı. Kaymakam Gödekmerdan ve Belediye Başkanları' da vatandaşlar gibi tabldotlarda yemeklerini yiyerek iftarlarını açtılar. İftar yemeği menüsünde ise mercimek çorbası, etli patates yemeği, pirinç pilavı, tatlı ve meyve vardı. Yemeğin ardından Bodrum İlçe Müftüsünün okuduğu dua ile eller semaya açıldı.

İFTAR SONRASI AŞIKLAR SAZI ELİNE ALDI VE AYRI BİR KEYİF BAŞLADI

İftar yemeği sonrası, çadır içinde kurulan sahneye çıkan Denizlili Ozan Nihat, Erzurumlu Aşık Kazanoğlu ve Adanalı Aşık Süphandereli İftar çadırana gelenlere keyifli dakikalar yaşattılar. Daha önce Ortakent Beldesinde sahne alan aşıklar, önümüzdeki gün ise Mumcular Beldesinde izleyenleri ile buluşacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gödekmerdan Konacık Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title