Haberler

Bodrum'da Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 'Dünya Kadınlar Günü Bodrum Golf Turnuvası' düzenlendi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 'Dünya Kadınlar Günü Bodrum Golf Turnuvası' düzenlendi. Turnuvaya katılan kadınlara karanfil dağıtıldı.

Bodrum Golf Kulüp'te geleneksel hale getirilen turnuvanın dördüncüsü düzenledi. The Marmara Bodrum işbirliğinde '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kapsamında düzenlenen turnuvaya çoğunluğu Ankara, İstanbul ve İzmir'den olmak üzere toplam 40 kişi katıldı. Turnuvaya katılan kadınlara erkek sporcular tarafından karanfil verildi. Turnuva ile ilgili sözlerine "Kadına şiddete hayır diyoruz" diyerek başlayan Bodrum Golf Kulüp Genel Müdürü Caner Tuna, "Kadına şiddeti kınıyoruz. Keyifli bir ortamda güzel bir turnuva oluyor. Amacımız bu turnuvayı gelecek yıllarda da devam ettirmek" dedi.

Turnuvaya katılanlardan İstanbul Golf Kulübü'nden Aynur Kutal "1934 yılında Atatürk kadına seçme ve seçilme hakkı vermiş. Avrupa'dan 17 yıl önce aldığımız bu hakların daha da kuvvetlenmesini, her kadının bir çiçek değerinde kabul edilip, sporla, sanatla, sevgiyle her zaman hayatta yerini bulmasını diliyorum" dedi.

Kendileri için düzenlenen turnuvada emeği geçenlere teşekkür eden Bodrum Golf Kulüp Üyesi İlkin Durukan da "Bugün sembolik olarak, kadının dünyadaki, yaşamdaki yerinin vurgulaması açısından çok özel bir gün" diye konuştu.

Turnuva, sahadaki mücadelenin tamamlanmasının ardından dereceye girenlerin belirlenip akşam düzenlenecek törende ödüllerinin verilmesi ile sona erecek.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title