Haberler

Bodrum'da, 7. Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı Açıldı

Bodrum İlçesinde, 7. Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı Açıldı.

Bodrum ilçesinde, 7. Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı açıldı.

Fuarın açılışına Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Milas Ticaret Odası Başkanı Nazmi Doğru, turizmciler, sektör temsilcileri, bazı belde belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Tun Ajans tarafından organize edilen fuarda açılış konuşmasını yapan ajansın genel müdürü Fatih Tuna, Türkiye'de turizm sektöründe her geçen gün yeni işletmelerin pazara girdiğini belirterek "Bu işletmeler hem otel ekipmanlarına hem de gıda ürünlerine ihtiyaç duymaktadır. Bunun yanı sıra faaliyet gösteren işletmeler de eskiyen ekipmanlarını yenilemek zorunda kalmaktadır. Dolayısıyla otel ekipmanları ve gıda üretici firmalar için yepyeni ticari fırsatların ortaya çıkması kaçınılmaz olmaktadır. İşte biz de bugün burada her geçen gün daha da büyüyen turizm ve gıda sektöründeki gelişmeleri işletmelere tanıtmak ve karar süreçlerine yön vermelerini sağlamak için 7. kez otel fuarının kapılarını açıyoruz" dedi.

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı ise bu fuarın önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum'da açılmış olmasının önemli olduğunu söyledi.

Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan da Bodrum'un bir turizm kenti olduğunu belirterek "Fuarlar, kongre merkezleri ve değişik faaliyetlerle turizmi 12 aya yaymak istiyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılanlar hep birlikte kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi. Fuarda stantları bulunan firma yetkilileri, ziyaretçilere ürünleri hakkında bilgi verdi. Bu arada yiyecek reyonları ziyaretçilerin ilgisini çekti. Bodrum Milas Kaymakamı Bahattin Atçı ve Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan da döner kesti. Fuarı sekiz bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

(OU-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title