Haberler

Bodrum - Coşkun Sabah Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Kurban Bayramı Tatilinde Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Tatilcileri Eğlendiren Coşkun Sabah, Yaptığı Ud Taksimlerindeki Ustalığıyla da İzleyenleri Hayran Bıraktı. Sabah, Eskimeyen ve Dillerden Düşmeyen Eserlerini Yorumladı.

KURBAN Bayramı tatilinde Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatilcileri eğlendiren Coşkun Sabah, yaptığı ud taksimlerindeki ustalığıyla da izleyenleri hayran bıraktı. Sabah, eskimeyen ve dillerden düşmeyen eserlerini yorumladı.

Bodrum'daki Diamond Of Bodrum Otel'de Kurban Bayramı'nın ikinci günü sahne alan Coşkun Sabah, izleyenleri ustalığıyla hayran bıraktı. Ud çalarken adeta kendinden geçen Sabah, yaptığı taksimlerle büyük alkış aldı. ''Boş Çerçeve' isimli eserle sahneye çıkan önce konseri izleyemeye gelenlerin arasında dolaşarak, davetlileri selamladı. Sabah, konserine ''Baharı Bekleyen Kumrular gibi', ''Anılar', ''Haberin var mı?' ve Türk Sanat Müziğinin unutulmayan eserlerini yorumlayarak devam etti. Sabah, konser arasında sahne önünde duran çocuklarla da sık sık şakalaştı. Çoşkun Sabah yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ud çalarken kendinden geçen ve adeta şov yapan Sabah, ''Gençler eskisi kadar uda meraklı değil. Bu önemli müzik aletinin unutulmaması ve unutturulmaması gerekir. Onları heveslendirmek bizlerin görevidir' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title