Haberler

Bodrum Chp, Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bodrum’un belde ve mahallelerini gezerek 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin önemini anlatmaya çalışan CHP Bodrum İlçe Örgütü Kemer ve Tepecik Mahallelerinde kahve toplantısı düzenleyerek seçmenlerle buluştu.

Bodrum'un belde ve mahallelerini gezerek 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin önemini anlatmaya çalışan CHP Bodrum İlçe Örgütü Kemer ve Tepecik Mahallelerinde kahve toplantısı düzenleyerek seçmenlerle buluştu.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi belde ve mahalle gezilerine devam eden CHP Bodrum İlçe Örgütü'nün ilk adresi Kemer Mahallesi ve ardından Tepecik Mahallesinde bulunan Hüseyin Kahraman'ın Kahvesi oldu.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Örgütü Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcı Mustafa Cengiz Uyar, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Üyeleri, Bodrum Belediyesi CHP'li Meclis Üyeleri Mehmet Özalın, Güneri Günaydın, Eski İlçe Başkanları Hüseyin Anıl, Dr. Kerim Cangır, Gençlik Kolları Eski Başkanı Tufan Erkan Yakar, Kemer Mahalle Sorumlusu Şakir Kara, Tepecik Mahalle Sorumlusu M. Ali Tezer ve parti üyelerinin hazır bulunduğu kahve toplantılarında CHP'nin projeleri ve vaatleri anlatıldı.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen mahalle halkına yaptığı konuşmasında 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde kendileriyle sohbet etmeye geldiklerini belirterek,"Bugün bizden önce kadın kollarımız buraya gelerek evleri ziyaret ettiler. Kadınlarımız Karaovanın her tarafında dolaşarak partimizin politikalarını anlatıyorlar. Genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu 19 Nisan'da parti programımızı açıkladı. Bizim bu programımız yoksulluğu yönetmek değil, yoksulluğu ortadan kaldırmak üzerine kurulmuştur" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Tepecik Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title