Haberler

Bodrum-Çeşme'de Günün Dedikoduları

Güncelleme:

Havlusunu Çıkarmadı Rüştü Reçber'in Eşi Işıl Reçber, Çeşme'de Tatil Yapıyor.

Havlusunu çıkarmadı

Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Çeşme'de tatil yapıyor. Marrakech Beach'te objektiflere takılan Reçber'in, gün boyu üzerindeki havluyu çıkarmaması gözden kaçmadı.

Bronzlaşma mesaisi

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, Çeşme'deki tatiline devam ediyor. Yıldız, geçtiğimiz günlerde Marrakech Beach'te görüntülendi. Ünlü sunucu, güzel bir şekilde bronzlaşabilmek için saatlerce güneşin altında yattı.

'Beni bikinili çekemezsiniz'

Sezon sonunda Çeşme'ye giden ve Alaçatı'daki evine yerleşen oyuncu Doğa Rutkay, her gün ayrı bir kıyafetle görüntüleniyor. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı sokaklarında rengarenk elbisesiyle dikkat çeken Rutkay, "Beni bikinili değil ama böyle çekebilirsiniz" diye konuştu.

Düğün öncesi sahil keyfi

Oyuncu Bekir Aksoy ve nişanlısı Derya Çavuşoğlu, önceki gün Türkbükü iskelesinde görüntülendi. Yarın akşam dünyaevine girecek olan çift; düğün öncesi arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Grip olan Çavuşoğlu denize girmeyi tercih etmeyince, Aksoy da onu yalnız bırakmadı. Kısa süre içinde evlenme kararı aldıklarını söyleyen Aksoy, "Doğru kişiyi bulduğunuza inandığınız zaman, süreyi uzatmanın anlamı yok. Bu süre bizimki gibi beş ay değil; bir hafta da olabilirdi" dedi.

Futbolcuların masaj sefası

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Cristian Baroni ve Beşiktaşlı Dentinho, önceki gün Bodrum'daki Kuum Otel'de objektiflere takıldı. Denize girmek yerine locada arkadaşlarıyla oturmayı tercih eden ikili, ardından otelde masaj yaptırdı. Ünlü futbolcular hayranlarıyla, fotoğraf da çektirdi.

Dostlarıyla kahvaltıda

'Yalan Dünya' adlı dizide 'Çağatay' karakterini canlandıran Hakan Meriçliler, önceki gün Çeşme'deydi. Arkadaşlarıyla kahvaltı yaparken görüntülenen Meriçliler'in; yanına gelen her hayranıyla ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Rüştü Reçber Alaçatı Bodrum Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title