Haberler

Bodrum Birsen Tezer, Bodrum'da Konser Verdi

Birsen Tezer, Bodrum'da konser verdiMuğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kendine has sesi ve yorumuyla tanınan şarkıcı Birsen Tezer, verdiği konserde birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Birsen Tezer, Bodrum'da konser verdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kendine has sesi ve yorumuyla tanınan şarkıcı Birsen Tezer, verdiği konserde birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde sevenleri ile buluşan Birsen Tezer, konserine kendi şarkısı olan 'Kusura Bakma' ile başladı. Bilsen, Kendi Kendime, Çal Kapımı ve Delikanlı şarkılarıyla devam eden şarkıcı, daha sonra izleyicilerin istediği şarkıları da seslendirdi. Yaklaşık 600 kişinin izlediği konserde sevilen sanatçıya sevenleri de eşlik etti. 2009 yılında Cihan, 2013 yılında İkinci Cihan albümünü piyasaya sunan Tezer, konserinde Bülent Ortaçgil'in şarkılarına da yer verdi. Orkestrası ile de sık sık sohbet eden Tezer, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

2 saat sahnede kalan Tezer'i, hayranları ilgi ve beğeniyle izledi, konserin sonunda bol bol alkışladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Kusura Muğla Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title