Haberler

Bodrum - Bikini İle Yarışınca?

Ünlüler Hem Yarıştı Hem Güneşlendi

ÜNLÜLER HEM YARIŞTI HEM GÜNEŞLENDİ

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen Maserati Marina Yacht Club Famous Cup'a Türkiye'nin önde gelen sanatçıları büyük ilgi gösterdi. Yelkencilerle Ege'ye çıkan ünlülerin mücadelesi nefesleri kesti.

Marina Yacht Club ve Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen 5. Maserati Marina Yacht Club Famous Cup Yelken Yarışları bugün (Cumartesi) Karaada açıklarında verilen startla başladı. İki gün sürecek olan yarışlara bu yıl Zeynep Beşerler, Gani Müjde, Didem Erol, Arzu Yanardağ, Ezra & Tuba Çetin, Yonca Evcimik, Keremcem, Lara Sürol, Nejat İşler, Nejat Avcı, Özgür Çevik, Demir Demirkan, Dilruba Sarıyer, Zeynep Karacan, gibi aralarında sanatçı, yazar, manken ve modacının bulunduğu ünlüler katıldı. IRC Inshore ve IRC Offshore klasmanlarında Bodrum-Orak Adası-Bodrum arasındaki 16 millik yarışta 18 yatta Ege'ye yelken açan ünlülerin mücadelebi yarışlara renk kattı.

BİKİNİ İLE YARIŞINCA TEKNELER ÇARPIŞIYORDU

Güneşli ve sıcak havanın fırsatını bilen Lara Sürol teknede bikinisi ile güneşlendi. Gazetecilere seksi pozlar veren Sürol'u turistler kadar yelken yarışçıları da ilgi ile izledi, bazı teknelerin Sürol'u görmek için rota değiştirip, mankenin bulunduğu yata yanaşmaya çalıştığı görüldü.

Yarışlara üçüncü kez katılan manken Didem Erol ise geçen yıl aldığı kupadan sonra bu yılda iddialı olduğunu belirtti. Erol, ''Yelken yarışları benim için ciddi bir tutku haline geldi. Bir yıldır ABD'de yaşıyorum, bu nedenle bu yılki yarışlara katılamayacağımı düşünmüştüm. Ama iki gün önce başka bir iş için geri döndüm ve soluğu yarışlarda aldım. Deniz ve yelken benim için vazgeçilmez bir tutku haline geldi. Her yıl yeni bir sanatçı arkadaşımın bu yarışmalara katılmasını sağlıyorum' dedi.

YELKEN SEVGİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

BAYK Komodoru ve yarışmaların organizasyon komitesi başkanı Ömer Karacalar, ünlülerin yelkene olan ilgisinin, yatçılarla yarışmasının, deniz ve yelken sevgisini daha çok arttıracağına inandığını belirtti. Karacalar, ''Türkiye'de yelken sporunu daha geniş kitlelerle buluşturabilmeyi, günlük katılımcıları hayatın stresinden biraz uzaklaştırabilmeyi ve dünyanın en güzel deniz ve rüzgarına sahip Bodrum'da, yelken turizmini geliştirmeyi hedefleyen yarışmalara bu yıl Türkiye'nin birçok ünlü yüzünün, profesyonel yelken ekipleriyle katılması bizleri mutlu etti' dedi.

Yarışmalar Pazar günü (yarın) yapılacak olan 14 millik Bodrum-Karaada-Bodrum etabının ardından akşam Milta Marina Yacht Club'ta düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title