Haberler

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanına geçen köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi'nin sorumluluk alanına geçen köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kocadon Mumcular Beldesi'ne bağlı Çömlekçi Köyü'ne yaptığı ziyarette köy halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Köy halkının çoğunun seracılık üzerine çalışması Bodrum Yarımadası'nın sebze ihtiyacının bu köyümüzden karşılanması dolayısıyla Başkan Mehmet Kocadon kendilerine teşekkür etti, üretimlerinin desteklenmesi ve pazarlanması konusunda söz verdi. Köy halkıyla bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Yıllar önce geldiğimde sizlerle 'seracılık yapılabilir mi' diye konuşmuştuk. Bugün seracılığın bu düzeye gelmiş olması çok gurur verici. Muhtarımızın iletmesiyle zaman zaman da sizlerin bizzat gelip iletmesiyle sıkıntılarınızı elimizden geldiğince çözdük. Bugün de Belediye Fen İşleri ekibimiz köy içi yollarınızı asfaltlıyor, beraber gezip gördük. İlerleyen zamanlarda da planlarımız, projelerimiz ve yine sizin ileteceğiniz sıkıntılarınız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Başkan Mehmet Kocadon'un ardından köy halkının Başkan Mehmet Kocadon'u görmekten çok memnun olduklarını dile getiren Muhtar Mustafa Oral ise "Biz başkanımıza ne zaman gitsek geri çevirmedi, her zaman bizlere destek oldu. O'nun yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor, bizleri yalnız bırakmadı biz de tüm köy olarak sonuna kadar destekçisiyiz. Kendisini çok seviyoruz, köyümüzün garantisi Mehmet Kocadon'dur" dedi.

Köy Hanımlarının yaptığı yöresel otlu böreklerden de tadıp bir süre daha sohbet ettikten sonra Çamlık Köyü ziyareti için izin isteyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yol üstünde açılışı gerçekleştirilen Çekirge Cafe Restoranı da ziyaret etti. 'Hayırlı olsun' diyerek restoran sahibi ve çalışanlarla kısa bir sohbet eden ve ikram edilen mezelerden de tadan Başkan Mehmet Kocadon, "Umarım ayağımız uğurlu gelir, mekanınız dolar taşar. Esnafımız kazansın ki Bodrumumuz her zaman mutlu olsun" diyerek mekandan ayrıldı.

Çamlık Köyü'nde davul zurnayla ve kalabalık köy halkı tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Mehmet Kocadon halkla tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını sordu. Bodrum Belediyesi tarafından çocuklarımız için yapılan parkın da açılışını gerçekleştiren Başkan Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; "Büyükşehir Yasası'yla köylerimiz artık mahallemiz oldu. Bizim sınırlarımız içinde olmasa da köylerimize her zaman eğitim, sağlık, çocuklarımız, gençlerimiz ve yaşlılarımızın rahatı konusunda katkıda bulunduk. İleriki zamanlarda da destek olmaya devam edeceğiz. Beni böyle büyük bir coşkuyla sevgiyle karşıladığınız için çok teşekkür ederim. Yaşarken bana bu sevgiyi gösterdiniz, ben de gece gündüz çalışarak sizlere olan vefa borcumu ödemeye çalışacağım"

Konuşmanın ardından Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkının açılışını da gerçekleştiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a Süleyman Ümmetoğlu tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Daha sonra köy için kendi imkanlarıyla restoran yaptıran Süleyman Ümmetoğlu, Başkan Mehmet Kocadon'u, beraberindeki meclis üyelerini ve tüm köy halkını restoranına yemeğe davet etti. Birbirinden lezzetli yöresel yemeklerin tadıldığı mekanda halkla birebir sohbet devam etti. Burada bir vatandaşın "Biz yüreğinin sesini dinleyen başkan istiyoruz" diyerek sarılması ise herkesi duygulandırdı.

Gezinin son ayağı olarak Kemer Köyü'ndeki Tayfun ve Eda çiftinin düğününe konuk olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çifti tebrik edip ömür boyu mutluluklar diledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Çömlekçi Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title