Haberler

Böbrek Yetmezliği Teşhisi Konulan Ferdi Tayfur, Ömrü Boyunca Diyaliz Makinesine Bağlanacak

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'a böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. Sanatçı ömrü boyunca haftada bir kez diyaliz makinesine bağlanarak tedavi olacak.

Günaydın'dan Okan Filizçay'ın haberine göre, arabeskin usta ismi Ferdi Tayfur, sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor. Böbrek yetmezliği teşhisi konulan Tayfur, hayatı boyunca haftada bir kez diyaliz makinesine bağlanacağı iddia ediliyor. İstanbul ve Marmaris'teki özel bir hastanede tedavi gören sanatçının bakımını, şimdilik yardımcıları yapıyor.

Böbrek Yetmezliği Teşhisi Konulan Ferdi Tayfur Ömür Boyunca Diyaliz Makinesine Bağlanacak

DAVAYI KAZANMASI MORALİNİ YERİNE GETİRDİ

Sağlık sorunlarıyla yüzleşen Tayfur'a en büyük motivasyon, geçtiğimiz yıllarda kaybettiği villa davasının kendi lehine sonuçlanması oldu. Şarkıcının Marmaris'teki arazisi üzerine yaptırmak istediği villalarda sorun çıkmış; Tayfur müteahhit ve taşeron firmayla davalık olmuştu. Davaların lehine sonuçlanması, zor günler geçiren Tayfur'a büyük motivasyon olmuş.

Böbrek Yetmezliği Teşhisi Konulan Ferdi Tayfur Ömür Boyunca Diyaliz Makinesine Bağlanacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (83)

BİZE NE :

İYİDE KARDEŞİM FERDİ TAYFUR DENİLEN ZATIN ÖZELLİĞİ SANATÇI !!!!!!!OLMASI MI ? MEMLEKTDE BİNLERCE BÖBREK YETMEZİ İNSAN VAR , BİR GÜNDE ONLARI HABER YAPSANIZ ÖRNEK SIKINTILARI NE DERTLERİ NE BİR DAHA DÜNYAYA GELSELER NELER YAPARLAR NELER YAPMAZLAR ONLARI HEBER LER DUYURSAK DAHA İYİ OLMAZMI . YOK BÖBREK HASTASI OLMUŞ İYİDE MİLLET İÇİN NE YAPMIŞ Kİ MİLLETE HABER VERİYORSUN. BEN ÇUKUROVALIYIM BU ADAMIN KÖYÜNÜ DAHİ İYİ BİLİRİM KÖYÜNDE NE YAPMIŞ KİME FAYDASI DOKUNMUŞ

40
4
yanıtYanıtla
ADANA HÜRRİYET MAHALLESİ:

hadi ln kaybol

yanıt2
yanıt1
BİZE NE:

DAŞCI KÖYÜ. . . . ORAYA DA NEREDEN GELDİĞİ. . . . . HADE SÖYLEYİN BAKALIM NERDEN GELMİŞ HÜRRİYET MİŞ. . . .

yanıt1
yanıt0
aşık:

bize ne sen herkesin yorumuna maydanoz olmuşsun seversin sevmezsin insanlara bir kişiyi kötü göstermek günah olduğunu biliyorsun dur o kadar da tövbe tövbe diyorsun ama tövbelerin kabul olmaz bir müslüman bir müslümanın ayıbını örter

yanıt0
yanıt0
Meryem Akşener:

Bu seçimde bir oy Meral Akşener''e bir oy da İYİ Partiye.

26
13
yanıtYanıtla
gün:

gidici gibi

17
12
yanıtYanıtla
Fenerli:

ölsede hevla yesek.

21
8
yanıtYanıtla
Bilim insanı:

bildiğim kadarıyla müzkle ugraşmak günah oldugundan çalgıcı ve şarkıcılara dua edilmez,ben şahsen bugüne kadar hiç dua okumadım bunları öylece gömülür.

20
6
yanıtYanıtla
cahil:

senin bilimine tüküreyim. .

yanıt4
yanıt3
oydum gectim hepinize:

gecmis olsun baba allah sifa versin ve yardimcin olsun

11
15
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title