Haberler

Bobo'nun Parasını Artırın!

Brezilyalı Golcünün Menajeri Dün İstanbul'a Gelerek, Futbolcusunu Avrupa'ya Götürmekle Tehdit Etti.

Brezilyalı golcünün menajeri dün İstanbul'a gelerek, futbolcusunu Avrupa'ya götürmekle tehdit etti.

BEŞİKTAŞ'ın Brezilyalı oyuncusu Bobo'nun menajeri İstanbul'a geldi. Genel sekreter Kenan Öner, futbol şube sorumlusu Celal Kolot, dış ilişkiler sorumlusu Mario Berk ve menajer Ali Gültiken ile görüşen menajer Fernando, futbolcusunun yıllık 600 bin dolar olan ücretinin artırılmasını ya da bonservis ücretinde indirim yapılmasını önerdi. Bobo'nun yalnızca Beşiktaş'ın değil Türkiye Ligi'nin de en iyi forveti olduğunu vurgulayan Fernando, "Fakat Bobo burada Türk oyunculardan daha az paraya oynuyor. Bu nedenle ücretinin artırılmasını istiyoruz. Bobo'yu Fransa, İspanya, Almanya ve Portekiz'den birçok takım kadrosunda görmek istiyor. Yönetim kurulunun kararına göre onu hemen Avrupa'ya götürebilirim" dedi.

Fiyatı 10 milyon Euro

Bunun üzerine Celal Kolot ise, golcü oyuncunun önümüzdeki yıl alacağı parada artırıma gitmeyi kendilerinin de düşündüğünü bildirerek, "Önerinizi yönetim kuruluna sunacağım. Merak etmeyin Bobo'nun ücret arttırımını gerçekleştireceğiz. Bobo ile hiçbir sorunumuz yok. Eğer Avrupa'ya götürecekseniz 10 milyon Euro bonservis ücreti getirin" ifadesini kullandı. Bu arada Mecidiyeköylü Beşiktaş taraftarları, bin 120’si kongre üyelerinin olmak üzere 14 bin imza toplayarak Samet Aybaba’nın teknik direktörlüğe getirilmesini istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title