Haberler

Bobo'nun İmzaladığı Kaşkol Kavga Çıkardı

Beşiktaşlı Futbolcular Bobo, Holosko ve İbrahim Toraman'ın Ankara'da Kartal Yuvası Mağazasını Ziyareti Sonrasında Olaylar Çıktı.

Beşiktaşlı futbolcular Bobo, Holosko ve İbrahim Toraman'ın Ankara'da Kartal Yuvası mağazasını ziyareti sonrasında olaylar çıktı.

Fortis Türkiye Kupası'nda yarın Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün Ankara'ya gelirken, futbolculardan Bobo, Holosko ve İbrahim Toraman, bir alış veriş merkezinde bulunan Kartal Yuvası mağazasını ziyaret etti.

Bu arada mağaza çıkışında Bobo'nun imzaladığı kaşkolun kaybolması, taraftarlar arasında kavga çıkmasına neden oldu.

Brezilyalı futbolcunun imzaladığı kaşkolun kalabalık arasında kaybolması sonrasında grup içinde bulunan bir kişi, kaşkolu çaldığı iddia edilerek tartaklanmaya başlandı. Bu kişinin de gruba karşılık vermesiyle büyük bir kavgaya dönüşen olaylara, güvenlik güçleri müdahale etmeye çalıştı. Uzun süren olaylar, kaşkolu çaldığı iddia edilen kişinin güvenlik güçleri tarafından yangın çıkışından kaçırılması ve polisin olay yerine gelmesiyle güçlükle önlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title