Haberler

Bobo: Beşiktaş'tan da Milli Takıma Uzanabilirim'

Beşiktaş'ın Brezilyalı Futbolcusu Bobo, Brezilya Milli Takımı'nda Yer Almak İçin Türkiye'den Ayrılıp, Başka Bir Takıma Gitmek İstediği Yönündeki Haberleri Yalanladı.

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, Brezilya Milli Takımı'nda yer almak için Türkiye'den ayrılıp, başka bir takıma gitmek istediği yönündeki haberleri yalanladı.

Bobo, BJK TV'de katıldığı bir programda, son dönemde hakkında çıkan, takımdan ayrılmak istediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, bu haberleri maksatlı bulduğunu ve Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ifade etti.

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga ile görüşmediğini ifade eden genç oyuncu, ''Dunga'nın bana 'Milli takıma seçilmek istiyorsan Avrupa'ya git' dediği şeklinde haberler çıktı. Bunlar doğru değil. Ayrıca Brezilya Milli Takımı'na giden yol illa Avrupa takımlarından geçmiyor. Ukrayna'dan milli takıma oyuncu alınıyorsa, Beşiktaş'tan da milli takıma uzanabilirim'' dedi.

Bobo, Beşiktaş taraftarının BJK İnönü Stadı'ndaki tezahüratlarından genç oyuncuların olumsuz yönde etkilenip etkilenmedikleri sorusunu ise, ''Ben de genç bir oyuncuyum. Olumsuz yönde asla bir etkilenmemiz yok. Aksine bize motivasyon sağlıyorlar. Kim böyle bir taraftar istemez ki? Brezilya'dan gelen misafirler, Türkiye'den ayrılıp Brezilya'ya döndükten sonra orada anlattıkları ilk şey Beşiktaş taraftarlarının muhteşem coşkusu oluyor'' şeklinde yanıtladı.

Gerçek adının Deivison Rogerio Da Silva olduğunu, ''Bobo'' adının ise kendisine babasının Brezilya'da çok beğendiği bir futbolcudan etkilenerek verdiği lakap olduğunu hatırlatan siyah-beyazlı oyuncu, ''Başta Bobo ismini beğenmiyordum, ama sonra alıştım ve sevmeye basladım'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title