Haberler

Bmc Ulusal Fotoğraf Yarışması 2007 Başvuruları Başladı

BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türk fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla "Ülkemiz ve BMC" konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın bu yıl 10'uncusunu düzenliyor.

Geleneksel hale gelen yarışma, tüm fotoğraf severleri BMC ile Türk insanını ve değerlerini aynı fotoğraf karesinde bir araya getirmeye çağırıyor. Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bayhan'ın danışmanlığında düzenlenen yarışmanın seçici kurulunda Nevzat Çakır, Cengiz Karlıova, Şadi Gücüm ve Murat Dirlik yer alıyor.

10 yıldır bin 500 farklı katılımcının 4 bine yakın eserinin değerlendirmeye alındığı yarışmada toplam 250 eser sergileme ve ödül aldı. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden BMC'nin Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın önümüzdeki yıllarda da genişleyerek devam etmesi hedefleniyor.

Son katılımın 31 Ağustos 2007 olduğu yarışmanın değerlendirmesi 8-9 Eylül 2007 tarihinde yapılacak. 15-16 Eylül 2007 tarihlerinde sonuçların açıklanacağı yarışmada sergilemenin ise Ekim-Kasım ayları içinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Yarışma katılım koşulları, verilecek ödül bilgileri ve katılım formuyla ilgili detaylı bilgiye www.bmc.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

(LK-ERÖ-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title