Haberler

Bmc Tedarikçiler Genel Kurulu

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, "Milli ve yerli bir savunma sanayinin gelişmesi, tek gülle bahar olmaz misali, tek bir firmanın altından kalkabileceği bir şey değil. Güçleri birleştireceğiz.

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, "Milli ve yerli bir savunma sanayinin gelişmesi, tek gülle bahar olmaz misali, tek bir firmanın altından kalkabileceği bir şey değil. Güçleri birleştireceğiz. Voltran diye bir kurgu bilim karakteri var ya, parçaları bir araya getiriyor ve güç oluyor. Türkiye savunma sanayi stratejisi de böyle bir yol izliyor." dedi.

Kaya İzmir Thermal ve Convention Otel'de yapılan BMC Tedarikçiler Genel Kurulu öncesi gazetecilere açıklama yapan Sancak, BMC'yi yaklaşık 3 yıl önce aldıklarını ve ayağa kaldırdıklarını belirtti.

Sancak, o zaman çalışanlara, tedarikçilere ve bayilere "biz ayaklarımız üzerinde durduğumuz noktaya geldiğimizde sizinle bir araya geleceğiz, gelecek planlarımızı beraber yapacağız" diye söz verdiklerini aktararak, bu kapsamda tedarikçilerle bir araya geldiklerini, onları çok önemsediklerini söyledi.

"Milli ve yerli bir savunma sanayinin gelişmesi için devletimizin, hükümetimizin çizdiği stratejinin bir parçası olmaya çalışıyoruz" diyen Sancak, "O niyetle bu güzide Ege şirketinin, 60 yıllık şirketin yok olup dağılmasına göz yumamadık ve bu zorlu göreve talip olduk. Milli ve yerli bir savunma sanayinin gelişmesi, tek gülle bahar olmaz misali, tek bir firmanın altından kalkabileceği bir şey değil. Güçleri birleştireceğiz. Voltran diye bir kurgu bilim karakteri var ya, parçaları bir araya getiriyor ve güç oluyor. Türkiye savunma sanayi stratejisi de böyle bir yol izliyor." diye konuştu.

Sancak, toplantıda tedarikçilere gelecek planlarını anlatacaklarını dile getirerek, onların da bu planlara katkı yapmasını isteyeceklerini söyledi. Amaçlarının güç birliği yapmak ve güç birliğinden kuvvet yaratmak olduğunu vurgulayan Sancak, "Ülkeyi, devletimizin gelecek stratejilerine uygun noktaya getirmek için çaba göstereceğiz ve bu bir niyet ifadesi. Bu niyeti burada deklare edeceğiz." dedi.

-"Bu yolculuk hiç bir firmanın tek başına yürüyebileceği bir yolculuk değil"

BMC İcra Kurulu Başkanı Bülent Denkdemir de tedarikçi temsilcileriyle bir araya gelmenin heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

BMC'nin 3 yıldır bir dünya markası olma yolunda büyük bir yolculukta olduğunu söyleyen Denkdemir, "Bu yolculuk hiç bir firmanın tek başına yürüyebileceği bir yolculuk değil. Dolayısıyla müşterimizle, devletimizle, tedarikçimizle, çalışanımızla çıktığımız bir aile yolculuğudur bu. Bu ailenin en önemli öğelerinden birisi olan Türk sanayisinin önemli firmaları bugün bizlerle birlikte. Onlara gelecek vizyonumuzu, ortak projelerimiz anlatacağız. Bu kutlu yürüyüşü hep birlikte yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

BMC tarafından, tüm paydaşları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak ve güçlü bir sinerji ortaya koymak için düzenlenen etkinlik basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe yerli ve yabancı firmalardan 400 civarında katılım olduğu belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ethem Sancak Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title