Haberler

BM Cenevre Ofisi?nde Ayrımcılığın Sonlandırılması Komitesi?nde Türkiye Ele Alındı

Dha DIŞ HABER- BM Cenevre Ofisi'nde Ayrımcılığın Sonlandırılması Komitesi'nde Türkiye ele alındı Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi'nde düzenlenen toplantıya Türkiye'den 16 kişilik bir heyet katıldı.

Dha DIŞ HABER- BM Cenevre Ofisi'nde Ayrımcılığın Sonlandırılması Komitesi'nde Türkiye ele alındı

Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi'nde düzenlenen toplantıya Türkiye'den 16 kişilik bir heyet katıldı. Türkiye'yi BM Cenevre Ofisi nezdinde Daimi Büyükelçi M.Ferden Çarıkçı temsil etti. Toplantıda konuşan, Türkiye'den gelen heyetin başkanı Hasan Ulusoy şunları ifade etti ' Türkiye bütün insan haklarına uyan bir ülkedir. Türkiye'de bütün insanlar eşit olup her hangi bir ayrımcılık yoktur. Bütün vatandaşlarımız hukuk karşısında eşitliğe sahiptir. İnsan hakları hukuk ve adaletin önünde bütün insanlarımız arasında her hangi bir ayrımcılık yapılmadan herkese aynen eşit olarak uygulanmaktadır ve herkes yasalar önünde eşittir. Bu konuda Türkiye'de devamlı olarak reformlar ara verilmeden yapılmaktadır. Demokratikleşme yönünde birçok reformlar yapılmış ve yapılmaktadır. Öte yandan kültür, eğitimde ve din alanında da her hangi bir ayrımcılık yoktur Türkiye'de herkes bağlı olduğu dine ibadetini istediği gibi yapmaktadır'

Görüntüler

-Toplantı öncesi

Elçi Ferden Çarıkçı ve Hasan Ulusoy

Haber-Kamera Zafer ATAMERCENEVRE, (DHA)-

(Tür: Dış)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Birleşmiş Milletler Türkiye Cenevre Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title