Haberler

Blog Yazarlığının Kalbi Bu Etkinlikte Atacak

Güncelleme:

Yenilikçi teknolojiler, bireylerin internet kullanım alışkanlarını temelden değiştiriyor. Erişilen bilgiler günden güne daha sofistike bir hal alıyor.

Özgün içeriklerin oluşturulması ve yaygınlaştırılması, bilginin kalitesini artırırken, bireylerin de daha verimli olmasını sağlıyor. Dijital kültürün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını destekleyen platformların başında bloglar geliyor. 17 Kasım 2017 tarihinde Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Cibali Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek olan "Üçüncü Blog Yazarları Çalıştayı" etkinliğinde, blog kullanımın yaygınlaştırılması, geliştirilmesi ve sürdürülebilir kılınmasına yönelik bilgiler katılımcılar ile paylaşılacak. Çalıştay bütün blog yazarlarının ve bloglara ilgili duyanların katılımına açık olarak düzenlenecek.

UZMANLAR VE GENÇLER BLOG YAZARLIĞININ GELECEĞİNE IŞIK TUTACAK

2015 yılında ilki gerçekleştirilen çalıştaya, katılım her yıl giderek artıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan çalıştayın açılış konuşmasını Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Bozdağ yapacak. Konusunda uzman isimlerin ve gençlerin katılım sağlayacağı çalıştayın "Blog yazımında başarının parametreleri nelerdir? ROI ya da popülerlik başarı parametrelerini belirler mi?" oturum başkanlığını ise Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi, IP TV Derneği Başkanı ve Bloomberg Businessweek Türkiye Köşe Yazarı Atıf Ünaldı üstlenecek. Bilişim ve İnternet dünyasının duayen ismi Ünaldı, Türkiye'de geçmişten günümüze blog yazarlığının gelişim sürecinin detaylarına yönelik bilgiler aktarılmasına katkı sağlayacak. Ünaldı, Türkiye'nin blog kültürü ve dijital mirasının geliştirilmesi, sürdürülmesi ve profesyonelleştirilmesi konularında yeni fikirlerin ortaya çıkmasına katkıda bulunacak.

Oturuma oluşturduğu Meleklerin Payı blogu ile hem Türkiye hem de yurtdışından ödüllü Burkay Adalığ, Webrazzi yazarı ve blogger Fırat Demirel, Sosyal Medya Uzmanı Haydar Körmükçü, Teakolik blogu ile tanınan Hamza Şamlıoğlu, Çok Gezen Adam blogu ile gezi blogları arasında öncü Osman Kurt ve Işıl Yılmaz Sümer katılacak.

BLOG YAZARLIĞINDA KADINLARIN YERİ VE BLOGLARIN GELECEĞİ DEĞERLENDİRİLECEK

Blog kullanımının gündemine ilişkin yeni eğilimlerin konuşulacağı etkinlikte, "Kadınlar blogluyor ama nasıl? Geçmişten finale kadın blogları." ve "Gelecek Blogda-Gelecek Vadeden Bloglar" oturumlarında kadın blog yazarlığı ve blogların geleceği konuları ayrı ayrı ele alınacak. Kadın blog yazarlığı oturumunun konuşmacıları arasında, Aslı Altınok Erdal, Ece Kumkale, Güneş Ulus, ipek Süer, Nilay Tulum, Sevil Mert, Yeşim Mutlu yer alırken; blogların geleceği oturumunun konuşmacıları arasında, Sema Eren, Sezer İltekin, Aytül Örcün, Berfin, Dağ, Doğukan Yılmaz, Eda Demir, Görkem Can, Mertcan Ermiş, Oğuz Gülay, Oktay Yenitürk, Ömer Kılıçaslan, Zeynep Erdoğan bulunacak.

ÇALIŞTAY KOMİTESİ BÜTÜN BOG YAZARLARINI DAVET EDİYOR

Çalıştay Komitesi Başkanı Evren Soyuçok, bütün blog yazarlarını ve bloglara ilgili duyanları 17 Kasım'da düzenlenecek 3. Blog çalıştayına davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title