Haberler

Blazers'ın Yıldızı Randolph, Elinden Ameliyat Oldu

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Portland Trail Blazers'tan yapılan açıklamada, takımın yıldız oyuncularından Zach Randolph'un sağ elinden başarılı bir ameliyat geçirdiği ifade edildi.

Zach Randolph bu ameliyatla birlikte yaklaşık 5 hafta takımdaki yerini alamayacak. Bu da yıldız oyuncunun normal sezon maçlarını geri kalan bölümünü kaçırdığı anlamına geliyor. Randolph takımının Pazar günü Minnesota Timberwolves'la yaptığı ve 94-93 kaybettiği maçta sakatlanmıştı. Bu sakatlığın ardından Randolph, takımının 3 maçını kaçırdı. Portland Randolph'un yokluğunda 3 maçını da kazandı.

25 yaşındaki Randolph, takımıyla birlikte 68 maç oynarken bu karşılaşmaların 67'sine ilk 5'te başladı. Randolph, Blazers formasıyla bu maçlarda 23.6 sayı ortalaması tutturarak kariyerinin en iyi başarımına ulaştı. Randolph ayrıca, 10.1 ribaunt ve 2.2 asist ortalamaları tutturdu.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title