Haberler

'Bjk'nın Hem Bir Parçası, Hem de Taraftarıyım"

Beşiktaş'ın Yeni Transferlerinden Anthony Seric, Siyah -Beyazlı Takımın Hem Bir Parçası, Hem de Taraftarı Olduğunu Söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Anthony Seric, siyah-beyazlı takımın hem bir parçası, hem de taraftarı olduğunu söyledi.

Seric, siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik aylık olarak çıkardığı ''Yavru Kartal'' dergisinin son sayısında yer alan röportajında, kendisinin artık Beşiktaş taraftarı olup olmadığı yönündeki soru üzerine, ''O formayı giymeye başladığınız andan itibaren hem takımın bir parçası, hem de taraftarı oluyorsunuz'' dedi.

Futbola meraklı olan ve maçları izleyen birinin Beşiktaş'ı ve taraftarını duymamasının imkansız olduğunu ifade eden Seric, ''Beşiktaş'ı hep duyuyordum ve biliyordum. Geldikten sonra gözlemleme şansım da oldu. Futbolcu arkadaşlarımla çok çabuk kaynaştık, hepsi çok iyi insanlar. Bu sezon tabii ki hedefimiz şampiyon olmak'' diye konuştu.

Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını kaydeden Hırvat oyuncu, ''Tabii ki bu iki sene sonunda nelerin olacağını hep birlikte göreceğiz ama ben kalmak isterim'' derken, kaç numaralı forma giyeceği konusundaki soruyu ise ''Forma numaraları konusunda bir takıntım yok. Şu anda da forma numaralarımız daha belli olmadı. Formayı giymek, numaradan daha önemli'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title