Haberler

BJK Bonus Card İle Taraftar da Beşiktaş da Kazanıyor

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Garanti Bankası Ve Denizbank'ın İşbirliğiyle Hayata Geçirdiği BJK Bonus Card'ı Taraftarların Hizmetine Sundu.

Beşiktaş jimnastik kulübü, garanti bankası ve denizbank'ın işbirliğiyle hayata geçirdiği bjk bonus card'ı taraftarların hizmetine sundu. Kulüp, BJK Bonus Card için, Bonus Platformu'nun kurucusu Garanti Bankası ve platformun ilk üyesi Denizbank ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 5 yıl sonunda 300.000 taraftarın BJK Bonus Card sahibi olmasını hedefliyor. Classic, Gold ve Platinum olmak üzere 3 tipte sunulan, Bonus Card'ın tüm özelliklerini taşıyan kartla yapılacak harcamalarla, kulübe yılda yaklaşık 3 milyon TL'lik kaynağın aktarılacağı tahmin ediliyor.

Yeni kartın özellikleri ve taraftarlara getireceği avantajlar, bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıya, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ile birlikte, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaşlı futbolcular Fabian Ernst, Necip Uysal ve Ersan Gülüm katıldı.

Beşiktaşlılara özel kampanya...

BJK Bonus Card sahipleri, 31 Temmuz'a kadar bonus üye işyerlerinde yapacakları toplam 100 TL'lik harcama karşılığında, 20 TL ekstra bonus kazanacak. Bonus Card'ın tüm kampanyalarından yararlanma fırsatı sağlayan BJK Bonus Card, 300.000'i aşkın Bonus üyesi işyerinde daha fazla bonus ve taksit imkanı sunacak. Kart sahipleri, Trink özelliği sayesinde, Mastercard PayPass okuyucusu bulunan noktalarda bozuk para taşımadan hızlı ve kolay alışveriş yapabilecek.

BJK Bonus Card almak isteyen taraftarların cep telefonlarından BJK Bonus yazıp, 5110'a kısa mesaj yollamaları yeterli olacak. Ayrıca, DenizBank ve Garanti Bankası şubelerinden, her iki Bankanın İnternet Şubeleri ve Çağrı Merkezleri üzerinden de başvuru yapılabilecek.

BJK Bonus ile Beşiktaşlılara özel ayrıcalıklar...

BJK Bonus Card sahipleri, dönemsel çekilişlerle, takımın iç sahada oynayacağı lig, kupa ve Avrupa maçı biletlerini satışa sunulan ilk 2 günde öncelikli satın alma hakkına sahip olacak. Kartal Yuvası mağazalarında, BJK Bonus'a özel indirim ve kampanyalardan faydalanacak taraftarlar, yapılacak çekilişle, Beşiktaşlı oyuncuların yer alacağı organizasyonlara katılma hakkı kazanabilecek.

Futbolcularla tanışma, özel tribünde birlikte maç izleme, yurtdışındaki maçlara takımın uçağıyla gitme, antrenmanları izleme, oyuncularla yemek gibi birçok etkinliğe katılma fırsatını elde edebilecek. KartalCell kampanyalarından öncelikli ve indirimli yararlanacak BJK Bonus sahipleri, Beşiktaş Dergisi'ne de indirimli abone olabilecek.

Konu hakkında bir açıklama yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören: "BJK Bonus Card ile Kulübümüzün gelir kaynaklarını artırmak adına attığımız adımlara bir yenisini daha ekledik. Taraftarlarımız, BJK Bonus Card sahibi olarak hem kendileri kazanacaklar hem de ekstra bir ücret ödemeden kulübümüze katkıda bulunabilecekler. Tüm Beşiktaşlıları BJK Bonus Card kullanarak gelecekteki başarılarımıza ve zaferlerimize katkı sağlamaya davet ediyorum" dedi.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "BJK Bonus işbirliği ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Türkiye'nin en eski futbol kulübü olan ve daha sonra sporun birçok alanında da bizi başarıyla temsil eden Beşiktaşımız ile geçtiğimiz Eylül ayında koordinatörlüğünü üstlendiğimiz 75 mio $ tutarında kredi anlaşmasına imza atmıştık.

Bugün de sizlere tanıttığımız BJK Bonus Card ile Beşiktaş'la yaptığımız işbirliğini bir adım daha öteye taşıyoruz. BJK Bonus Card'ın siyah beyazlı renklere gönül veren taraftarlarca kısa sürede benimsenerek, hedeflenen rakamlara kısa sürede ulaşma başarısı göstereceğine eminim. Beşiktaşlılar, BJK Bonus'a sahip olarak kulüplerine önemli bir katkı sağlayacak. BJK Bonus'dan sağlanacak bu ek gelir bankanın kendi payından kulübe aktarılacak.

DenizBank olarak bugüne kadar Türkiye'nin birçok kulübüyle önemli işbirliklerine imza attık. Odaklandığımız niş market anlayışından hareketle öncelikli sektörlerimizden biri olan spor kulüpleri konusunda taraftara yönelik uygulamalarımız devam ediyor. Sporun ülkemiz için önemini biliyor ve bu konuda sürekli yeni işbirliklerini araştırıyoruz. Futbolun yanısıra yelken ve atletizm gibi birçok spor dalında da banka olarak kulüplerimize destek oluyoruz. Sadece futbolda değil sporun her alanında varız ve spora desteğimiz artarak sürecek. BJK Bonus'un tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Toplantıda söz alan Garanti Ödeme Sistemleri Genel MüdürüMehmet Sezgin, "Garanti Bankası, DNA'sında yer alan sportif dinamizm ve sportmen ruhun gücüyle, basketboldan futbola, binicilikten yelkene, kayaktan golf ve tenise kadar sporun birçok dalına uzun soluklu destek veriyor. Kurum kültürümüzün ayrılmaz parçası spor sevgisini, sadece sosyal sorumluluk projelerimize değil, asıl faaliyet alanlarımıza da her fırsatta yansıtıyoruz.

Bizi son derece heyecanlandıran taraftar kart uygulamalarıyla, yalnızca sporseverlere değil Türk sporuna da katkıda bulunduğumuzu düşünüyoruz. Yaptığımız son çalışmayla, BJK Bonus Card'ı hizmete sunmaktan mutluyuz. Hem taraftarın hem kulübün hem de camianın kazanacağı, çok avantajlı bir kart yarattık. Nakit alışverişi 2023'e kadar ortadan kaldırma misyonumuza uygun olarak, hedeflerimize Beşiktaşlı taraftarları da dahil ettik.

Siyah beyazlı renklere gönül verenler, BJK Bonus Card sayesinde takımlarına daha yakın olacak, Beşiktaş ürünlerinden avantajlı fırsatlarla yararlanacak. En önemlisi, taraftarlar harcarken kazanacak ve kulübüne de kazandıracak. Her Beşiktaşlının yapacağı harcamaların bir bölümü, kulübe kaynak olarak aktarılacak. Bu çalışmada, 2002 yılında başladığımız işbirliğiyle Bonus Platformu'nun ilk üyesi olan DenizBank ile çalışmaktan çok mutluyuz. BJK Bonus Card, tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olsun." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title