Haberler

Bizim Hikaye'de Barış ve Filiz Dudak Dudağa! Cemil Kahrolacak

Güncelleme:

İlgiyle izlenen Bizim Hikaye dizisinin bu hafta yayınlanacak 18. bölümüne Barış ve Filiz'in öpüşme sahnesi damga vuracak.

Fox TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bizin Hikaye'nin bu hafta yayınlanacak bölümüne Barış ve Filiz'in öpüşme sahnesi damga vuracak.

BİRBİRLERİNİ ÖPÜŞÜRLERKEN BULDULAR

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'de bu hafta 18. bölümüyle ekrana gelecek. Filiz'i düğünden kaçıran Barış, kendini affettirmenin yollarını arıyor. Bu esnada yakınlaşan ikili, bir anda kendilerini öpüşürken buluyorlar.

CEMİL, İKİLİYİ DUDAK DUDAĞA GÖRÜYOR

Evleneceği kadını bulmak için büyük çaba harcayan Cemil ise, ikiliyi öpüşürlerken görünce büyük hayal kırıklığı yaşayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Deniz Hazal Kaya Fox Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

OSMAN:

Böyle ahlaksız dizileri yayından kaldırın

13
8
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

axi mal kafa senin ahlak anlayışın nasıl bilemem ama ampül senden daha akıllı ve zekidir AXİ böyle diziler yüzünden her şey dogal olmaya başladı ahlak edep yok oldu senin gibilerde buna alkış tutuyor işte

yanıt6
yanıt1
FETİH ZAMANI:

AXİ:rumuzlu kişi tabii tabii hem düğün yapacaksın hemde başka biri ile alt alta üst üstte olacaksın bu size göre normal çağdaşlık öyle mi TENEKE KAFA

yanıt1
yanıt2
Mehmet:

Harika bir dizi başarılar tebrikler mitişsiniz

6
8
yanıtYanıtla
Oguz:

Dizilerde bakın kadın erkek hep cinsel sömürü reyting uğruna

11
1
yanıtYanıtla
ASLI:

NE GÜZEL ÖRENKLER :( GENÇLERİMİZE. . . BENDE İZLENECEK TEK DİZİ . . . DİRİLİŞ ERTUĞRUL. . .

3
8
yanıtYanıtla
ezel:

niye ? orada da kılıçlarla kafa kopartılıyor. Örnek mi gerçekten. Kendinizi kandırın ancak.

yanıt5
yanıt3
FETİH ZAMANI:

EZEL:rumuzlu çünkü #DİRİLİŞ ERTUĞRUL# tarihimizi anlatan dizi siz birde yabancıların haçlı dönemini anlatan dizileri izleyin kafa koparmak ne demek dehşet ötesi o dönemin olması gereken şartları şimdilerde sinek öldürür gibi hem yabancı hemde kendi dizilerimiz, de direkt kafalarına sıkma ne demek oluyor ee o kafa değil mi sizde böyle behlül tipi dizileri izleyerek kendinizi avutun uşak aşçıya aşçı hizmetçiye şoför bahçivana evin adamı hepsine tamm siz ve sizin gibilere göre dizi behlül izlemeye

yanıt1
yanıt2
Vatandaş:

En güzeli Seksenler. Tekrar tekrar izle

7
1
yanıtYanıtla
ERGUN PLAK:

aynen öyle

yanıt1
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title