Haberler

"Bizim aşkımız mezara kadar"

Güncelleme:

Amasya'nın Taşova ilçesinde yaşayan 67 yaşındaki Bekir Söyler, alzaymır hastalığının ilerlemesinden dolayı yatağa bağımlı hale gelen 47 yıllık eşine büyük bir aşkla bakıyor.

Amasya'nın Taşova ilçesinde yaşayan 67 yaşındaki Bekir Söyler, alzheimer hastalığının ilerlemesinden dolayı yatağa bağımlı hale gelen 47 yıllık eşine büyük bir aşkla bakıyor.

Kızgüldüren köyünde yaşayan Saliha (67) ve astsubay emeklisi Bekir Söyler çifti, komşu çocukları oldukları için beraber büyüdü. Küçük yaşlarda birbirlerine aşık olan Söyler çifti, Bekir Söyler'in astsubaylık görevine başlamasından kısa süre sonra evlendi.

Mutlu evliliklerinde 3 çocuk sahibi olan Söyler çifti, 7 yıl önce tanıştıkları alzheimer hastalığıyla mücadele etmeye başladı.

Alzheimer teşhisinin ardından kısa süre sonra yatağa bağımlı hala gelen Saliha Söyler'i eşi bir an olsun yalnız bırakmıyor. İlerleyen yaşına rağmen eşinin bakımını büyük bir özveriyle yapan ve her ihtiyacını karşılayan Bekir Söyler, 'iyi günde kötü günde' birlikte olacakları sözünün de hakkını veriyor.

"BEN ONA GÖNÜL VERDİM"

Bekir Söyler,3 çocukları olduğunu, çocuklarının hepsinin il dışında yaşadığını söyledi.

Eşini hala çok sevdiğini anlatan Söyler, "Bizim çok güzel bir evliliğimiz vardı. İlk önce 7 senelik bir aşk hayatımız sürdü. Ben ona gönül verdim, kendisi de benim aşkıma karşılık verdi, 7 yıl sonra evlendik. Çok güzel bir evlilik yaşadık her yeri gezdik, çok güzel anılarımız oldu. Birbirimize olan saygımızı ve sevgimizi hiç yitirmedik. Şimdi ona bakıyorum ve onu yaşatmaya çalışıyorum, yeter ki yaşasın o başka bir şey istemem." dedi.

"İSYAN ETMİYORUM"

Eşine bakmaktan bir an olsun sıkılmadığını ve ona olan sevgisini ve saygısını hiç yitirmediğini vurgulayan Söyler, şunları dile getirdi:

"Eski anılarımızı düşünüyorum, fotoğraflarımıza bakıyorum. İsyan etmiyorum ama bu da bir kader diyorum. Eşim bana 40 yıl baktı, askeriye de çalıştığım için üstüm başım kirli geliyordum, üstümü başımı yıkarken bana bir 'of' demezdi. Ben şimdi ona bakarken niye 'of ' diyeyim. Aşk hiçbir zaman bitmez, bizim aşkımız mezara kadar. O ölür, ben ölürüm, mezarda biter, bizim aşk anlayışımız bu."

Kaynak: AA / Güncel

Alzheimer hastalığı Taşova Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title