Haberler

Bize Ne Oldu Hocam?

Demirören, Bahane Duymak İstemediğini Belirtirken, 'En Kısa Sürede Toparlanın. Eğer Takımdan Göndermek İstediğin Kimse Varsa Gönderelim' Dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı, dün sabah teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile tesislerde bir araya geldi. Demirören, bahane duymak istemediğini belirtirken, "En kısa sürede toparlanın. Eğer takımdan göndermek istediğin kimse varsa gönderelim" dedi.

BEŞİKTAŞ’ta yüzler asık... Tarihin ilk sessiz derbisinde Galatasaray’a boyun eğen siyah beyazlılar hem skordan, hem de oynanan futboldan memnun değil. Maçın oynandığı akşam cezası sebebiyle takımını Ali Sami Yen Stadı’nda yalnız bırakan ve ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleyi Nevzat Demir Tesisleri’nde izleyen Yıldırım Demirören, son 10 dakikayı izlemeden tesisleri sinirli bir şekilde terk etti.

Hakemi de yenin

Kızgınlığı geçmeyen ve yaşadığı hayal kırıklığı ile birlikte dün erken saatlerde tesislere gelen Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir araya geldi. Takımın kötü gidişi hakkında bilgi aldı, "Bize ne oldu hocam?" demekten de kendisini alamadı. Artık bahane duymak istemediğini belirten başkan, "Rakip kim olursa olsun yenilebiliriz ama sahada oynanacak futbol yoksa mutlaka arıza vardır. Maçın hakemi nasıl düdük çalarsa çalsın, Beşiktaş takımı sahaya çıktığında hem rakibi, hem de hakemi yenmeli"dedi.

Orta saha sıkıntılı

Özellikle sergilenen futboldan tatmin olmadığını üstüne basarak belirten Demirönen, "İstediğiniz tüm oyuncuları kadromuza kattık. Yönetim olarak da güvenimizi herkese hissettirdik. O zaman sorun ne? Eğer takımdan göndermek istediğin ya da sorunlu olan futbolcu varsa gönderelim. Yönetim olarak kötü futbol bizi çok üzüyor. Derbide gördük ki forvette çoğalamadık, orta sahada çok etkisiz kaldık.

Sisteminde mutlaka başarılı olacaksın. Fakat bireysel yetenekli oyuncular olmadığı sürece başarıdan uzak kalacağız. G.Saray karşısındaki mağlubiyeti unutun. Takımdaki konsantrasyon eksikliğini bir an önce düzeltin. Porto ile yapacağımız Şampiyonlar Ligi maçını kazanarak derbi üzüntüsünü camiamıza unutturmalıyız. Bu takımda herkes profesyonel, hata yapan kim olursa hesabını vermek zorunda. G.Saray karşısında sergilenen futbolu bir daha görmek istemiyorum."

Revizyon yapacağım

G.Saray karşısında oynanan futboldan kendisinin de memnun kalmadığını Yıldırım Demirön’e söyleyen Ertuğrul Sağlam şöyle konuştu: "Maçtan sonra futbolcularımla konuştum ve istekli oynamadıklarını belirttim. Kadroda önemli revizyon yapacağım. Porto maçına daha farklı bir 11’le sahaya çıkabilirim. Sorunu oyuncularımla konuşarak çözeceğiz. Bu arada bazı oyuncularımın disiplinsiz hareketi beni de düşündürüyor. Ama bunu da en kısa zamanda düzelteceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title