Haberler

"Biz Hazırız"

Fenerbahçe, Honved'le Yapacağı İlk Maçın Hazırlıklarını Tamamladı. Oyuncular Hep Birlikte "Biz Hazırız" Diye Tempo Tutarak, Tezahürat Yaptı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda, Macaristan'ın Honved takımıyla yarın yapacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Kamp Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından, kampa girdi.

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık tutuldu.

Antrenman, antrenör Roland Koch'un takımı motive etme yöntemiyle başladı. Bir araya toplanan oyuncular hep birlikte ''Biz hazırız'' diye tempo tutarak, tezahürat yaptı.

Topla ısınma, koordinasyon ve esneme hareketlerinin ardından takım iki gruba ayrılırken, yarınki maçın 11'inde yer alacak oyuncular Daum yönetiminde taktik bir çalışma yaptı. Diğer futbolcular ise Koch eşliğinde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra bir araya gelen oyuncular dar alanda yaptıkları taktik ağırlıklı çift kale maçla çalışmalarına devam etti. Antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Bu arada, eksikler nedeniyle PAF takım kalecilerinden Alper Piliç de antrenmanda yer aldı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title