Haberler

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Takımdan Ayrılmak İstemiyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, başarısız sonuçlara rağmen takımdan ayrılmayı düşünmüyor: Bizi kovabilirler, bunun için de tazminat öderler.

    Çaykur Rizespor'a 3-0 yenilerek adeta sonun başlangıcını yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliğinde yeni bir gelişme yaşandı. Phillip Cocu ile yoluna devam etmek istemeyen sarı-lacivertlilere Hollanda'dan haberler geldi. Gazeteci Johan Derksen, Cocu'dan aldığı bilgileri Hollanda basınına paylaşarak, henüz bir değişim olmadığını söyledi.

    Cocu'nun sözlerini yansıtan Derksen şu ifadeleri kullandı:

    "COCU KALMAK, ALİ KOÇ GÖNDERMEK İSTİYOR"

    "Menajerler Driessen ve Rob Janssen henüz Hollanda'da ama yola çıkacaklar. Cocu'nun dediğine göre onlar ayrılmayı düşünmüyor, Cocu, 'Bizi kovabilirler, bunun için de tazminat öderler' diyor. Cocu istemiyor ayrılığı. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe Başkanı devam etmek istemiyor, sorun burada."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
    500

    Yorumlar (27)

    sizofren:

    bu adamda suc yok ali koc tek sucludur

    7
    5
    yanıtYanıtla
    hak verilmez, alınır:

    hela ücreti için adam öldürülen ülkemiz de, el oğlu hukuk dersi verip öyle gider. .

    7
    0
    yanıtYanıtla
    barış soykan:

    beceremedi havadan para kazananlar hukuka sarılır onlarda vicdan olmaz anlaşmayı imzalayanlar ne iş yapar çıkıp açıklasınlar yoksa onlar ceplerinden ödesinler bu mesaj bütün takımlara

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Nusret:

    Yazık verilen paralar israf getir türk hoca olmassa olmaz bu mikroplara boşa para veriyoruz

    4
    2
    yanıtYanıtla
    COCU:

    Kovir misin ağam

    4
    1
    yanıtYanıtla
    karar verildi:

    Çok mu aradınız koku yu anlamadım gitti para sizde güç sizde hiç mi lobiniz yok dünya üzerinde

    5
    0
    yanıtYanıtla
    sizofren:

    yahudinin canini al parasini alma

    yanıt1
    yanıt0
    Cococu Tayfa:

    Coco begefendi başkan fenevbaçe şampuan zuhahahahaha :)))) çomolokko ve cocostar kalmalı bence küme düşmeden gitmek olmaz belki 2. ligde ilk 10 a oynarlar zuhahahahaha :) çomolokko ve cococu genç.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    ahmet çiçek:

    zaten takım şampiyonlukla alakası kalmadı bırakın cocu kalsın tazminatlardan kurtulursunuz

    4
    1
    yanıtYanıtla
    black eagle:

    ali koç bu işi başaramaz. aziz maçlardan önce 3 puanı masada alıyordu. bunda o kabiliyet yok.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title