Haberler

Bıyıktay: Hücumda Müthiş Bir Performans Ortaya Koyduk

Beko Basketbol Ligi'nin Derbi Karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker'i 110 -95 Yenen Beşiktaş Cola Turka'da, Antrenör Burak Bıyıktay, Takımının Hücum Performansına Övgü Yağdırdı.

Beko Basketbol Ligi'nin derbi karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker'i 110-95 yenen Beşiktaş Cola Turka'da, antrenör Burak Bıyıktay, takımının hücum performansına övgü yağdırdı.

Beşiktaş Cola Turka'nın başında ilk maçına çıkan Burak Bıyıktay, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, rakiplerinin güçlü olduğunu belirterek, ''Biz, çok iyi mücadele ettik. Savunmalar o kadar iyi değildi ama hücumda müthiş bir performans ortaya koyduk ve maçı kazandık'' diye konuştu.

Siyah-beyazlı ekipte daha önce menajerlik görevini üstlenen Bıyıktay, Beşiktaş Cola Turka'da her görevi yapmaya hazır olduğunu belirterek, ''Yönetim bana bu görevi verdiği zaman kaçamazdım. Başiktaş'ın menfaatleri için her görevi yapmaya hazırım'' dedi.

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjeviç ise sonucun, sahada yaşananların bir açıklaması gibi olduğunu ifade ederek, ''Sonuç birçok şeyi açıklıyor. Uzun zamandır 110 sayı olan bir maçı hatırlamıyorum'' diye konuştu.

Tanjeviç, Beşiktaş Cola Turka'yı galibiyeti nedeniyle kutlayarak, ''Rakibimizi kutluyorum. Hakederek kazandılar. Müthiş bir performans ortaya koydular'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title