Haberler

'Bitsevsk Manyağı' Hakim Karşısında

Moskova Mahkemesi, 2000 Yılında Başlayıp 6 Yıl Boyunca Moskova'nın Bitsevsk Parkı Çevresinde Yaşanan Seri Cinayetlerin Katil Zanlısı Olarak Yakalanan Aleksandr Piçuçkin'i Yargılamaya Başladı.

Moskova mahkemesi, 2000 yılında başlayıp 6 yıl boyunca Moskova'nın Bitsevsk Parkı çevresinde yaşanan seri cinayetlerin katil zanlısı olarak yakalanan Aleksandr Piçuçkin'i yargılamaya başladı.

Duruşma sırasında savcılığın 49 kişiyi katlettiği suçlamasına karşın, toplam 61 kişiyi öldürdüğünü belirten Piçuçkin, "Hedefim satranç tahtasındaki karelerin toplam sayısı olan 64 kişiyi öldürmekti. Hedefime az kala yakalandığım için çok üzgünüm" dedi. Halk arasında "Bitsevsk manyağı" olarak bilinen 33 yaşında Piçuçkin'in 61 kişiyi öldürdüğüne ilişkin kanıtlar bulunmadığını belirten savcı, kanıtlanan cinayetler için katil zanlısına müebbet hapis cezası verilmesini talep etti. Mahkeme, bir sonraki duruşma

tarihini 13 Eylül olarak belirledi ve davayı bu tarihe erteledi. Uzmanlar, davanın en az 2 ay daha uzayacağını belirtiyor.

(AK-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title