Haberler

Bitlis'teki Kavga

Bitlis'te dershane öğrencileri arasında dün meydana gelen kavganın ardından, Bitlis Valiliği basın açıklaması yaptı.

Bitlis'te dershane öğrencileri arasında dün meydana gelen kavganın ardından, Bitlis Valiliği basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, dün İl Emniyet Müdürlüğü, 155 polis imdat hattına Hüsrevpaşa mahallesi Selahaddin Eyyubi caddesindeki çağrı merkezi önünde kavga olduğu yönünde ihbar yapıldığı belirtildi.

Emniyet görevlilerinin olay yerine gittiği ve olaya müdahale ettiğinin bildirildiği açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Yaşanan arbedeye müdahale edilmiş ve olaya karışan taraflar gerekli adli işlemlerin yapılması için emniyete götürülmüş. Olayın bir dershanede öğrenim gören Bitlis Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memurunun kardeşi ile yine aynı dershanede öğrenim gören arkadaşı arasında, facebook isimli internet paylaşım sitesinde yazılan bir mesaj nedeniyle başladığı, polis memurunun kardeşini almak üzere dershaneye gittiği esnada, kardeşiyle arkadaşları arasındaki sürtüşmeyi ayırmaya çalışırken, dershane önünde kavga meydana geldiği anlaşılmıştır.

Olayla ilgili olarak adli yönden Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup, Valiliğimizce olaya karıştığı tespit edilen polis memurları hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. "

- BİTLİS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title