Haberler

Bitlis'te Trafik Haftası Etkinlikleri

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, 'Trafik Haftası' Dolayısıyla Gerçekleştirdikleri Yol Kontrol Uygulamalarında Sürücülere Çeşitli Hediyeler Verdi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Trafik Haftası' dolayısıyla gerçekleştirdikleri yol kontrol uygulamalarında sürücülere çeşitli hediyeler verdi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, il girişindeki Sosyal Konutlar mevkiindeki trafik noktasında araçlar üzerinde her zamankinden farklı bir uygulama yaptı. Kontrollerde devamlı resmi evrak isteyen trafik polisleri bu defa durdurdukları araçların sürücülerine çeşitli hediyeler verdi. Uygulamaya katılan Bitlis Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Zeki Gacal, şoförlerin gönlünü almak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Trafik Haftası'nda yaptığımız etkinlikler içerisinde

yer alan hediye dağıtımında şoförlerimizi de unutmadık. Uygulamalarda, durdurduğumuz sürücülere hediyeler veriyoruz. Sürücülere verdiğimiz hediyeler içerisinde karanfil, peçete, ıslak mendil, kek ve meyve suyu bulunmaktadır. Hafta içindeki etkinliklerimizde de Türkiye'nin en büyük sıkıntısı olan trafik sorununu, sürücü ve halka anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Araç sürücüleri ise, kendilerini yol güzergahında durduran trafik polislerinin çeşitli hediyeler dağıtmasını şaşkınlıkla karşıladı.

(EÇ-MET-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title