Haberler

Bitlis'te; 'Öğrenci Başarısında Moral ve Motivasyon' Konferansı

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halit Ertuğrul, Bitlisli Öğrencilere 'Öğrenci Başarısında Moral ve Motivasyon' Konulu Bir Konferans Verdi.

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halit Ertuğrul, Bitlisli öğrencilere 'Öğrenci Başarısında Moral ve Motivasyon' konulu bir konferans verdi.

Eğitim-Bir-Sen Bitlis Şubesi tarafından organize edilen ve Bitlis Lisesi salonunda gerçekleştirilen konferansta konuşan Doç. Dr. Halit Ertuğrul, öğrencilerin 2 konu için başarılı olmaları gerektiğini belirtti. Türkiye'deki anne babalar kendi gelecekleri için değil, sadece çocuklarının başarılı olmaları için çalıştığını belirten Ertuğrul "Bunun için öncelikle öğrenci olarak anne ve babalarımızı mutlu etmek için başarılı olmalıyız. Başarılı olmamız için ikinci nedenimiz ise, ömür boyu ayaklar altında gezmemek ve kimseye muhtaç olmamaktır" dedi.

Öğrencilere başarmaktan başka çarelerinin olmadığını belirten Doç. Dr. Halit Ertuğrul, "Bugün yeniden bir karar vermeliyiz. Bütün zorluklara rağmen anne ve babalarımızı mutlu etmek için başarılı olmalıyız" şeklinde konuştu.

Çeşitli hayat hikayelerinden de örnekler veren Ertuğrul'un konferansı yaklaşık 2 saat sürdü. Konferansı yaklaşık 500 öğrenci dinledi.

(Yİ-MET-Y) 22.03.2008 15:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title