Haberler

Bitlis'te Kar Yağışı

Bitlis'te Yoğun Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Yönde Etkiledi. Kar Kalınlığı Şehir Merkezinde 85 Santimetreye Ulaşırken, 321 Köy Yolu İse Ulaşıma Kapandı.

Bitlis'te yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar kalınlığı şehir merkezinde 85 santimetreye ulaşırken, 321 köy yolu ise ulaşıma kapandı.

Yaklaşık 1 ay aradan sonra dün öğlen saatlerinde başlayan kar şehir merkezinde etkili oldu. Bitlis-Diyarbakır karayolunda bir çok kamyon yolda kaldı. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, şehir merkezinde kar kalınlığının 85, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi aştığını bildirdi. Kar yağışı nedeniyle 321 köy yolunun ulaşıma kapandığı, bu yolların açma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Karayolları 112. Şube Şefliği yetkilileri de Bitlis-Mutki karayolunun ulaşıma kapandığını bildirdi. Yetkililer, karayollarının açık tutulması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, yeni yağışlı hava için de hazırlıklarını tamamladıklarını kaydetti.

(Yİ-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title