Haberler

Bitlis'te Kaldırım İşgaline Çözüm Aranıyor

Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Kaldırım ve Yol İşgaline Son Vermek İçin Esnaflar ve Sivil Toplum Örgütleri ile Bir Araya Geleceklerini Belirterek, "Artık Buna Kesin Bir Çözüm Bulmamız Gerek" Dedi.

Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, kaldırım ve yol işgaline son vermek için esnaflar ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geleceklerini belirterek, "Artık buna kesin bir çözüm bulmamız gerek" dedi.

Vali Atbaş, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra Belediye Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile bir araya gelerek, kaldırım ve yol işgali için bir toplantı yapacaklarını belirtti. Atbaş, "Bu toplantıda özellikle kahvehane ve manavların kaldırımlara bıraktığı sandalye ve eşyalarını kaldırmalarını ve artık kaldırım işgaline son vermelerini isteyeceğiz. Aynı şekilde esnaflardan araçlarının dükkanlarının önüne değil, park yerlerine bırakmaları hususunda uyaracağız" dedi.

Konu ile ilgili Bitlis Belediyesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile ortaklaşa bir çalışma içinde olacaklarını kaydeden Atbaş, "Kaldırımların işgal edilmesi yüzünden insanlar çarşıda rahat gezemiyorlar. Özellikler bayanlar bundan son derece rahatsız oluyorlar. Bun tür işgalleri yapanları önce uyaracağız. Buna uymayanlar hakkında ise cezai işlem uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

(VO-Yİ-MET-Y)

11.10.2007 14:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title