Haberler

Bitlis'te Ekonomik Yatırım ve Değerlendirme Toplantısı

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında "Kurumların 2017 yılı ekonomik yatırım ve değerlendirme" toplantısı düzenlendi.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında "Kurumların 2017 yılı ekonomik yatırım ve değerlendirme" toplantısı düzenlendi.

Bitlis Valiliği Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu, Cumhurbaşkanının başlattığı istihdam seferberliği kapsamında gelinen noktanın ve 2018 yılı için neler yapılacağını katılımcılara paylaşacaklarını söyledi.

Bölgede her şeyin huzur, güven ve emniyete bağlı olduğu ifade eden Ustaoğlu, şöyle konuştu:

Bölgenin en ücra kösesine kadar devletin kolluk gücü hakimdir. Tüm vatandaşlarımızın güven içinde olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bu iklim, ilimiz imajı, bölgeye yatırım yapmaya çalışan girişimciler için çok önemlidir. Bu huzuru, güveni ve emniyeti sürdürdüğümüz sürece istihdamın artacağına inanıyorum. 2018 yılı da istihdam teşvikleri devam edeceğine göre ilimiz açısından çok önem bir yıl olacağın inanıyorum. Bu noktada özellikle geldiğim günden beri ilimizde yatırım yapan ve yapma teşebbüsünde bulunan tüm girişimcilere kapımızı her zaman açıktır. Onların sürekli yanında olduklarını hep göstermeye çalıştık. İlimizin en önemli sıkıntısı işsizliktir. İlimizde iş imkanını ne derece fazlalaştırırsak huzur, güven ve emniyeti o seviyede yükseltmiş olacağız."

Konuşmanın ardından kurum amirleri yıl boyunca yaptıkları proje ve yatırımlarla ilgili sunum yaptı.

Toplantıya, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Bitlis Vali Yardımcısı Murat Kütük, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ticaret odası başkanları, kurum amirleri ve bölgeye yatırım yapan iş adamları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Valiliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title