Haberler

Bitlis İli Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Köy ve Mezralarda 11 Eylül 2021 Günü İtibariyle Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edilmiştir.

Güncelleme:

Bitlis İli Merkez İlçesi sınırları içerisinde bulunan; Keçili, Ortakapı, Döşkaya, Güven, Karınca, Sarıkonak, Harmanyeri, Esenburun, Direktaşı köy ve mezraları bölgelerinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak/barınak tesis ettikleri bilgisi...

Bitlis İli Merkez İlçesi sınırları içerisinde bulunan; Keçili, Ortakapı, Döşkaya, Güven, Karınca, Sarıkonak, Harmanyeri, Esenburun, Direktaşı köy ve mezraları bölgelerinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak/barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde BTÖ mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 21. 30'dan itibaren ikinci bir emre kadar "Sokağa Çıkma Yasağı" ilan edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BİTLİS VALİLİĞİ

Kaynak: Habermetre / Toplum

Sokağa Çıkma Yasağı Bitlis PKK Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title