Haberler

Bitlis'te 2 Odalı Sığınak ve 2 Depo İmha Edildi

Bitlis’in Güroymak ilçesinde jandarma ekipleri tarafından tespit edilen 2 odalı sığınak ve 2 depo malzemeleri ile birlikte imha edildi.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde jandarma ekipleri tarafından tespit edilen 2 odalı sığınak ve 2 depo malzemeleri ile birlikte imha edildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 2 Mayıs 2017 günü saat 11.00 sıralarında Güroymak ilçesi Yayladere köyü mülki sınırları içerisinde icra edilen operasyon kapsamında, 2 sığınak ve 2 adet depo tespit edildiği belirtildi. Açıklamanın devamında ise, "Tespit edilen sığınak ve depolarda yapılan aramalarda 1 adet menşei belirsiz tüfek, 1 adet AK-47 piyade tüfek, 2 adet savunma tipi el bombası ve bunlara ait fünye, 20 adet 5.56 mm fişek, bin 650 adet PKMS Mk.Tf. mühimmatı (Bixi), 180 adet Kaleşnikof tüfeği mühimmatı, 2 adet roketatar antitank mühimmatı, 2 adet roketatar antipersonel mühimmatı, 4 adet roketatar sevk fişeği, 7 adet Ak-47 P.Tf şarjörü, 1 adet M-16 P.Tf. şarjörü, 2 kilo fabrikasyon plastik patlayıcı, 2 adet elektrikli fünye, 600 metre infilaklı fitil, 1 adet piknik tüpü, 105 metre kablo, 1 adet kazma, 1 adet kürek, 1 adet balta, 1 adet levye ve muhtelif yaşam, gıda malzemesi ele geçirilmiştir. C.Savcısının talimatıyla tespit edilen sığınak ve depolar kullanılmaz hale getirilmiş, ele geçirilen yaşam ve gıda malzemeleri olay yerinde imha edilmiştir. Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığı bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir" denildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yayladere Güroymak Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title