Haberler

Bitlis: İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Önlük Yardımı

Bitlis'in Güroymak İlçe Emniyet Amirliği, İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Gönderilen Önlükleri Çeşitli Okullarda Dağıttı.

Bitlis'in Güroymak İlçe Emniyet Amirliği, ihtiyaç sahibi öğrenciler için gönderilen önlükleri çeşitli okullarda dağıttı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği tarafından gönderilen önlükler, Güroymak Emniyet Amirliği'nde görevli polisler tarafından ilçede bulunan okullardaki ihtiyaç sahibi yüz öğrenciye verildi. İlçe Emniyet Amiri Göksel Fen, okullarda yaptıkları araştırma neticesinde halen okul ihtiyacını karşılamayan birçok öğrenci tespit ettiklerini bildirdi. Gönderilen önlükleri tespit ettikleri fakir öğrencilere verildiğini kaydeden Fen, "Gelen yardımları Güroymak Çok Programlı Lise, Yüzüncü Yıl ve Yunus Emre İlköğretim okullarında dağıttık. Bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşması için okul müdürleriyle koordineli çalıştık. Tespit edilen 100 öğrenciye yardım edildi. Bundan sonra bu tür yardımlara devam edeceğiz" dedi.

İlçe Emniyet Amiri Göksel Fen, öğrencilerin mutluluğunun kendilerini de sevindirdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title