Haberler

Bitlis Belediyesinden 'tarımsal sulama kanalı' projesi

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kentte başlayan 'tarımsal sulama kanalı' projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kentte başlayan 'tarımsal sulama kanalı' projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışma alanlarını gezerek bilgi alan Başkan Tanğlay, kanalın seçimden önce sözünü verdikleri projelerden biri olduğunu ve hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Göreve talip olduğumuzda halkımıza verdiğimiz sözler arasında bu tarımsal sulama kanalını yapmak da vardı. Hem bir sözümüzü daha yerine getirmenin hem de çok ciddi bir ihtiyacı giderecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte 6 bin 400 dekarlık alanın sulu tarıma kazandırılacağına dikkat çeken Başkan Tanğlay, "Bitlis merkez Yükseliş, Taş, Atatürk, Zeydan, Muştakbaba, Saray, Gazibey, İnönü, Sekiz Ağustos, Hersan ve Şemsi Bitlis mahallelerini kapsayan toplam 22 bin metrelik 200'lük kapalı kanal ve 5 bin 300 metrelik 110'luk kapalı sistem barındıran bir proje bu. Bu projenin bitmesiyle kent merkezinde bulunan 7 mahalledeki ortalama 6 bin 400 dekarlık alan sulu tarıma kavuşturulacak. Halkımızın yoğun talebi olmasından dolayı bizim için de önemli bir projeydi bu, çok şükür başladık, sezon içinde bitireceğiz inşallah. Allah'ın izniyle geçen yılı, belediyecilik hizmetleri açısından çok verimli bir şekilde geçirdik. Bu sene de alt yapı ve üst yap çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nesrullah Tanğlay Bitlis Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title