Haberler

Bitcoin ile Bağış Dönemi

1453 Engelliler Spor Kulübü Derneği, Türkiye'de ilk kez dijital para Bitcoin ile bağış kabul ettiğini duyurdu. 2016 yılında İstanbul Başakşehir'de kurulan ve 2017 - 2018 Tekerlekli Sandalye Basketbol Liglerinde Bölgesel Lig A Grubu'nda yer alan 1453 Engelliler Spor Kulübü, masrafları karşılamak ve kulübe destek olmak isteyen bağışçılardan dijital para ile de bağış kabul edecek.

Kulüp yönetimi deplasman masrafları, tekerlekli sandalye basketbol sandalyesi ve diğer giderleri oldukça maliyetli olduğunu ifade eden 1453 Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cemal Özçelik, "Spor sandalyelerimiz kişiye özel yapım ve aktif sandalye olduğu için en uygun tekerlekli sandalye basketbol sandalyesi 15 bin liradan başlıyor. Bunun yanı sıra deplasman masrafları ve diğer giderlerimizi karşılamak noktasında sıkıntı yaşıyoruz. Kulübümüzün giderlerini karşılayabilmek, daha çok engelli bireyin spor ile tanışmasına katkı sağlamak adına bağışçılardan destek bekliyoruz. Bağışlar kapsamında Türkiye'de ilk defa dijital para birimi coin ile de bağış kabul edeceğiz. Coin hesaplarımız kulübümüzün internet sitesinde (www.1453esk.com) yer alıyor. Kulübümüze dijital para ile bağış yapan bağışçılarımız coin miktarını ve iletişim bilgilerini içeren mail attıktan sonra mevcut coinler Türk coin borsaları aracılığı ile TL'ye çevrilecek ve kulübümüzün banka hesabına yatırılacak. TL hesabımıza geçen miktar kadar coin bağışı yapan bağışçımıza bağış makbuzu kesilerek adresine gönderilecek. Daha çok engelli arkadaşımıza spor yaptırabilmek için destekçilerimizin TL bağışı yanında coin bağışlarını da bekliyoruz" şeklinde konuştu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title