Haberler

Bismil'de Şehit Aileleri Unutulmadı

Kurban Bayramı nedeniyle Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde şehit ve gazi aileleri ziyaret edilerek bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı nedeniyle Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde şehit ve gazi aileleri ziyaret edilerek bayramlaşma programı düzenlendi.

Bismil Kaymakamlığı ve Bismil Belediyesi'nin özel bir salonda ortaklaşa düzenlediği programa Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ersin Erdoğan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaretinin ardından bayramlaşma programı dahilinde ilçedeki şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yüksel, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade etti. Yüksel, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi. Başkan Vekili Yüksel, ne yapılırsa yapılsın, vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyeceklerini vurgulayarak, "Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkanları kendilerinin hizmetindedir" dedi.

Ziyaretleri bizi memnun etti

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yüksel'in ve beraberindeki heyetin yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit yakınları, kendilerini yalnız hissetmediklerini söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bismil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title