Haberler

Bismil'de Oto Galeri Sitesinin Temeli Atıldı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 10 bin metrekare alan üzerinde kurulacak Oto Galericiler Sitesinin temeli atıldı.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 10 bin metrekare alan üzerinde kurulacak Oto Galericiler Sitesinin temeli atıldı.

Batman-Bismil yolu üzerinde yapılacak Oto Galericiler Sitesinin temeli törenle atıldı. 4 blok halinde inşa edilecek sitede, 49 iş yeri yer alacak. Kurban kesilen törende konuşan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, sitenin Bismil'de önemli bir eksikliği daha gidereceğini dile getirdi. Sitenin Bismil esnafını destekleyici bir çalışma olduğunu anlatan Gülenç, "Bugün güzel bir eserin daha temelini atmanın gururunu yaşıyoruz. Bismil İlçemiz hızla büyüyen gelişen bir ilçe. Nüfus bakımından Diyarbakır'ın en büyük ilçesiyiz. İlçemizin büyümesiyle trafik sorunu ve özellikle esnafımızın bir araya gelmesi kümelenmesi daha güzel bir ortamda işlerini yapması, önem kazanıyor. Yaptığımız çalışma neticesinde bu alanı Bismil Oto Galerici Sitesi olarak, düşündük. Oto galerimizin faaliyete geçmesi ile beraber ilçe merkezinde farklı yerlerde bulunan 49 oto galerimizi buraya taşıyacağız" dedi.

İlçede bulunan otomotiv sektörünü bir çatı altında toplayıp, hem trafik sorununu hem de satışları artırmak amacıyla böyle bir projeyi Bismil Belediyesi ile birlikte yaptıklarını anlatan Galericiler Sitesi Başkanı Yasin Sinci ise, "Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç teşekkür ediyoruz. Oto Galericiler Sitemiz gelişen ve değişen Bismil ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Batman Bismil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title