Haberler

Bismil Belediyesinden Seminer Daveti

Diyarbakır’ın Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile 9 Mart 2018’da “Değerler Eğitim Seminerleri” kapsamında çeşitli seminerler verilecek.

Diyarbakır'ın Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile 9 Mart 2018'da "Değerler Eğitim Seminerleri" kapsamında çeşitli seminerler verilecek.

İlçe halkını seminerlere davet eden Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, "Vatandaşlarımıza sevgimizi ve devletimizin imkanlarını sunmak için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız ne kadar mutlu ve başarılı olursa bizde devlet olarak görevimizi o kadar yapmış olmanın gururunu yaşarız. Vatandaşlarımız için yapılan bu seminerler büyük önem arz etmektedir. Geleceğimizin temel unsurları olan Aile ve Eğitim konulu seminerlerimize tüm vatandaşlarımızı katılmaya davet ediyorum" dedi.

"Toplumun inşasında kadının yeri ve önemi" ve "Eğitim ve sosyal hayatta değerler" konulu seminerlere konuşmacı olarak Prof. Dr. Sami Şener katılacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bismil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title