Haberler

Bisiklet Tutkunları Nilüfer'de Buluşuyor

Mysia Bisiklet Gönüllüleri Grubu'nun Nilüfer Belediyesi desteğiyle düzenlediği Mysia Bisiklet Turu, 12-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Tur, Nilüfer'in eşsiz doğası ve tarihiyle buluşmak isteyen bütün bisiklet sevdalılarına açık.

Türkiye'nin dört bir yanından bisiklet tutkunları bir kez daha Nilüfer'de buluşuyor. 11-12 Şubat tarihleri arasında Nilüfer Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilen Bisiklet Çalıştayı'nda alınan karar doğrultusunda Mysia Bisiklet Turu düzenlenecek. Mysia Bisiklet Gönüllüleri Grubu'nun, Nilüfer Belediyesi desteğiyle gerçekleştireceği bisiklet turu için başvuru süreci başladı. 12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Mysia Bisiklet Turu'na katılacaklar Gölyazı'da belirlenen alanda kamp kuracak. Katılımcılar böylece bisiklet keyfi ile birlikte Nilüfer'in eşsiz güzellikleriyle de tanışma fırsatı bulacaklar.

12 Mayıs'ta Gölyazı'dan (Apollania) başlayacak tur, 14 Mayıs'ta Gümüştepe'de (Mysia) son bulacak.Mysia Bisiklet Yolları'nın tanıtımı, ihtiyaçların tespiti, bisiklet rotalarının mevcut durumlarının ve yeterliliklerinin tartışmaya açılması ve ihtiyaç duyulacak yeni lokal tesislerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen bisiklet turu, aynı zamanda Bursa'daki ve Türkiye'deki bisiklet kullanıcıları ile birlikte bir yol haritasının oluşmasına da katkıda bulunacak.

Mysia Bisiklet Turu'na yöre halkı ve kadın dernekleri de paydaş olacak. Tura katılanlara kadın derneklerinin yaptığı yemekler ikram edilecek. Bisiklet turuna katılacak olanlar sadece yapılacak masrafların karşılığı olan 100 TL kayıt ücreti verecek. Bu ücrete ilk iki gün 3 öğün yemek, üçüncü gün 2 öğün yemek, tur hatırası forma ve buff dahil olacak. Tura katılım, katılımcıların tur boyunca sadece kendi arkadaşlarıyla değil, tura katılan herkesle iletişim içinde olması maksadıyla 100 kişi ile sınırlandırıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölyazı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title