Haberler

Bisiklet Turunda 2. Etap Lorenzetto'nun

Cumhurbaşkanlığı 44. Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu'nun 2. Etabı Olan Kuşadası-bodrum Etabını, İtalya'nın Lambre Kulübünden Mirco Lorenzetto Kazandı.

Cumhurbaşkanlığı 44. Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu'nun 2. etabı olan Kuşadası-Bodrum etabını, İtalya'nın Lambre kulübünden Mirco Lorenzetto kazandı.

166 kilometrelik etabı, İtalya'nın Lambre kulübünden Mirco Lorenzetto, 4.12.59.00'lık derecesiyle etabı ilk sırada tamamladı.

Etabın ikinciliğini, İrlanda'nın CSF Group Navigare kulübünden Tiziano Dallantonia, 4.13.02.00'lik dereceyle, üçüncülüğü de Venezuella'nın Serramenti PVC Diqigiovanni kulübünden Francesco Ginanni, aynı zaman ve tekerlek farkıyla elde etti.

Söke-Milas kavşağında yerin kaygan olması nedeniyle 5 sporcu düştü. Kazada Avusturya'nın Team Radland Tirol kulübünden Matthias Krizek ile BRİSA Spor takımından Alexander Dymovskik, yaralanarak Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Tura yarın 166 kilometrelik Bodrum-Marmaris etabıyla devam edilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title