Haberler

Bisiklet Turu'nda Çimento Kamyonu Yola Girdi

Güncelleme:

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda bir çimento kamyonu ara yoldan yarışın yapıldığı parkura girdi ve ortaya garip bir manzara çıktı.

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2015) Denizli ile Selçuk arasındaki 6. etabını, Caja Rural-Seguros RGA'nın İspanyol sporcu Pello Bilbao kazanırken ilginç bir olay yaşandı.

ÇİMENTO KAMYONU YOLA GİRDİ

Öte yandan Denizli-Selçuk etabının tamamlanmasına 31 kilometre kala ilginç bir olay yaşandı. Söke-Didim-Bodrum ayrımında bir çimento kamyonu ara yoldan yarışın yapıldığı parkura girdi. Görevlinin uyarısını dikkate almayan kamyon şoförü, bisikletçilerin hemen önünden karşı yola geçti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Denizli Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

ahmet bey:

TRAFİK POLİSLERİNİN NASIL ÇALIŞTIGI BELLİ

11
5
yanıtYanıtla
addoMobil-ANDROID:

ahhaghsggahaa, ulan ne ayılık ya, yeminle sadece made in turkey yani gara cahalet

10
2
yanıtYanıtla
Muhammed:

Burası Türkiye !

8
2
yanıtYanıtla
karamurat:

ulan ezikler cahil yorumcular bundan daha 2-3 hafta önce fransa bisiklet turunda hemzemin geçitten tren geçti treennn nerdeyse bütün bisikletçiler ezliyordu trenin altında, bizde yola bir kamyon çıktı diye hemen ülkeyi karalayın. bu ülkede nefes almayı bile hak etmiyorsunuz. . .

7
2
yanıtYanıtla
umut 62Mobil-ANDROID:

burasi turkiye her sey olabilir...

6
0
yanıtYanıtla
çıkıktır o çıkık kırık olsa duramaz:

bu bisiklet turu küçümsüyoruz ama 191 ülkede yayınlandı bizim hangi sporumuz veya olayımız yayınlanıyor bisiklet turu nasıl anlatayım şampiyonlar ligi gibi süper lig gibi bir turnava küçük görmemek gerekiyor fransada da oldu kardeşim tren katliam yapıyordu demek bi çözüm değil ki ya o kamyon bir olaya sebep olsaydı dimi ya böyle düşünmek gerek

4
1
yanıtYanıtla
KAPTAN MARKOSMobil-ANDROID:

burasi turkiye

1
2
yanıtYanıtla
CumaliMobil-IOS:

Türkiye gibi bir ülke bi daha bu dünyaya gelmez olmayan hic birsey yok böyle seyler anca türkiyede olur ülke tanitimi icin güzel bi örnek durmak yok yola devam

3
0
yanıtYanıtla
erdem:

mööööö başka ne kaldı. . . . möööö möööömö mö

2
1
yanıtYanıtla
betontas reklamigirmis araya:

super reklam

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title