Haberler

Bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasında

Güncelleme:

ADANA'da, Sercan Bozkurt'un (33) oturduğu apartman dairesinin önüne koyduğu bisiklet, binaya giren kişi tarafından çalındı.

ADANA'da, Sercan Bozkurt'un (33) oturduğu apartman dairesinin önüne koyduğu bisiklet, binaya giren kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Binanın kapısının uzaktan kumanda sistemiyle açıldığını, buna rağmen hırsızın rahatça içeri girdiğini kaydeden Bozkurt, "Apartmandan biri hırsıza kapıyı açtı diye düşünüyorum" dedi.

Olay, 12 Ekim günü saat 23.00 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Bir depoda işçi olan evli ve 2 çocuk babası Sercan Bozkurt, bisikletiyle saat 22.30 sıralarında işten döndü. Bozkurt, ikinci kattaki evine çıkıp, bisikleti de kapısının önüne bıraktı. Yaklaşık yarım saat sonra apartmana giren kimliği belirsiz kişi, Bozkurt'un bisikletini çaldı. Hırsızlık anı ise binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir süre sonra çöpü atmak için kapıyı açan Bozkurt, bisikletinin çalındığını fark edince polisi aradı. Adrese gelen polis ekibi, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

'NORMALDE APARTMAN KAPISI ÇİPSİZ AÇILMAZ'

Çalınan bisikletini 6 ay önce aldığını ve oğlunun bisikletiyle birlikte her zaman evinin önünde durduğunu kaydeden Sercan Bozkurt, güvenlik kamerasını incelediğinde şüphelinin apartmanın giriş kapısını zorlanmadan açtığını ve içeriye elini kolunu sallayarak girdiğini gördüğünü söyledi. Apartman kapısının çip gösterilerek açıldığını ve hırsızın bu kadar kolay içeriye girmesinin kendisini çok şaşırttığını dile getiren Bozkurt, "Normal şartlarda bu imkansız. Açıkçası ben apartmandan birinin hırsıza kapıyı açtığını düşünüyorum. Kimseyi de zan altında bırakmak istemiyorum ama normalde çip ile açılan kapının hırsız gelince ne hikmetse direkt açılması beni şaşırtıyor. Ben sadece bisikletin derdinde değilim. Üzüldüğüm nokta bir insanın bu duruma düşmesi ve bir bisiklet için hırsızlık yapması. Yazık diyorum" diye konuştu.

Polisin, bisikletini bulacağına inandığını belirten Bozkurt, söz konusu şüphelinin cezasını çekmesini istediğini söyledi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title