Haberler

Birlikte Zaman Geçirilecek

Beş Yılda 10 Bin Çocuğu Eğlenerek Eğiten Parkorman, "Doğada Bir Yaz" Adlı Yaz Okulunun Ardından, Kış Dönemi İçin Anne, Baba ve Çocukların Hafta Sonları Birlikte Zaman Geçirebilecekleri Kış Okulunu Hizmete Açtı.

Günlük, aylık ve dönemsel katılımlar için seçenekler sunan kış okulu, çocukların birey olma sürecinde yaşayarak öğrendikleri, kendi algı ve yorumlarıyla iki ve üç boyutlu uygulama ve projelerle hayata geçiriyor.

Çocukların zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurken bir çok alanda uygulamalı eğitim çalışması yapan kış okulu, Cumartesi ve Pazar günleri saat 10:00 15:00 arasında hizmet veriyor.

Yaratıcı drama, plastik sanatlar, seramik, mask, kukla, rölyef, takı, baskı teknikleri, dokuma, vitray tekniklerinin uygulamalı olarak gerçekleştirildiği atölye çalışmaları dönem sonunda sahne gösterileri ve sergilerle izleyici ile buluşuyor.

Buz Pateni eğitimi de var !

Çocukların buz üzerinde denge kurmaları ve kaymaları profesyonel eğitmenler eşliğinde Parkorman'ın buz pistinde gerçekleştiriliyor. Çocuklar, buz pateni sporu ile hem eğleniyor, hem spor yapıyorlar.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title